Super oppstart for J 2008!

Postet av Håndball J12 -2008 den 27. Sep 2015

Torsdag hadde J 2008 sin første trening. Det var et godt oppmøte med over 30 glade håndballjenter!

Samtidig med treningen ble det arrangert et foreldremøte. Heldigvis er det mange som ønsker å bidra til at jentene skal få et godt treningstilbud! 8 foreldre har sagt at de kan bidra som trenere/ hjelpetrenere. Det er viktig for at vi skal kunne gi jentene gode håndballopplevelser framover.

De neste to treningene (1/10 og 15/10) vil gjennomføres i Utleirahallen torsdager kl 18.00 - 19.00. Fra og med 19/10 vil treningene gjennomføres i Utleirahallen mandager kl 17.00-18.00. Det blir ingen trening i høstferien.

Håndball-avdelingen kjøper inn håndballer til alle jentene. Det vil være baller tilgjengelig på treningene helt til avdelingen har fått tak i tilstrekkelig antall håndballer slik at alle kan få en hver. På foreldremøtet ble det opplyst om at det eneste utstyret jentene trenger til treningene er treningstøy og innesko.

Per nå har vi oversikt over navnene til jentene som tidligere er registrert i medlemsregisteret til Utleira idrettslag, totalt 28 stykker. De som ikke har vært medlem av Utleira idrettslag tidligere må melde seg inn her så snart som mulig. Dersom noen er usikker på om dere er registrert som medlem, send en e-post til handball@utleira.no.

De neste ukene vil vi bruke til å planlegge sesongen og rigge apparatet rundt laget. Det kommer mer informasjon etter hvert her på hjemmesiden.

Ta gjerne kontakt med lagleder Kari Skogstad Norddal (telefon: 41575287/ kari@norddal.eu) dersom det skulle være noen spørsmål!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline