Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Utleira - Sverresborg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 21. Sep 2015

19. september 2015

Den store dagen var endelig kommet! Det v ar klart for offisiell åpning av Utleirahallen og første hjemmekamp for sesongen skulle spilles nettopp her. Hallen var stappfull allerede før klokka 11, og arrangementet gikk over all forventning. Tre timer senere var det vår tur foran fulle tribuner.

Flotte scoringer, tøft forsvar og gode målvaktsredninger preger åpningsminuttene. Vi står godt imot Sverresborgs mest sentrale spiller, og koser oss da frustrasjonen sprer seg i bortelaget.Det er ingenting å si på tenninga, innsatsen og viljen i alle fall. Her kjempes det! Sverresborg er fortsatt på hugget, og lar oss ikke få et større forsprang enn tre-fire mål.

Etter nesten halvspilt andreomgang leder vi 7-4. Vi fortsetter å styre tempoet og får kjørt en del ankomster og kontra. Akkurat slik vi liker det! Ved pause står det 12-8 i vår favør, og med den stemninga som er i hallen, kan vi ikke annet enn å skru det enda noen hakk opp og gi publikum enda mer håndballglede i andreomgangen.

Videre utvikler kampen seg til å bli enda jevnere. Sverresborg utfordrer oss med tempo, og vi sliter med å få ballen i nota. Vi blir ofre for vår egen unøyaktighet og utålmodighet, og bortelaget evner å utnytte dette. Særlig linjespilleren sliter vi med å få tak på i perioder, og etter å vært i føringa hele kampen, er gjestene nå farlig nær. Kun ett fattig mål skiller lagene.

Dette varer ikke lenge, da Lisa virkelig har satt inn siste giret. Hun lykkes med alt hun gjør og er rett og slett ustoppelig. Hun ender opp med hele ni fulltreffere og blir derfor både kampens toppscorer og Utleiras beste spiller. Vi vinner til slutt komfortabelt 25-19. Hallen eksploderer i jubel og vi kan endelig senke skuldrene for en mer enn godkjent premiere i ny hall og to nye poeng.

Utleira - Sverresborg 25-19 (12-8)
Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 3, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 2, Lisa Nilsen 9, June Nilsen 1, Lina Torvik 2, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen 1, Elisabeth Hammerstad 4, Hanna Kroppan, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 1.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline