Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Strindheim - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Sep 2015

13. september 2015

Søndag var det endelig duket for seriestart, noe vi hadde gledet oss til lenge!
Nyopprykkede Strindheim var vertskap, og med våre ambisjoner, var det ingen tvil om at dette var en motstander vi burde ha god kontroll på.

En kronglete start gjør at det er vertene som tar ledelsen, og vi har mer enn nok med å henge med. Slurvete pasninger, upresise avslutninger og et tamt defensivt arbeid gjør at de blågule er i føringa det første kvarteret. Etter hvert klarer vi å justere oss, øke intensiteten i spillet vårt og kan fokusere på det vi vet vi er gode på. Dermed går vi til pause på stillinga 9-13.

Andreomgangen er atskillig bedre på alle områder. Det går ikke lang tid før vi dobler forspranget. Over en lengre periode står vi utrolig godt bakover, noe både forsvaret og målvakt Camilla skal ha ros for. Det fører til at vi får løpt kontra og scorer flere enkle mål. Selv om det også svinger litt prestasjonsmessig i andreomgangen, avslutter vi kampen med stil. Det ender i en solid seier!

Godt å være ferdig med åpningskampen, en kamp som vanligvis ikke går på skinner. Mye å rette på, men heldigvis mye positivt å bygge videre på også. Deilig å endelig være i gang!

Strindheim - Utleira 16-28 (9-13)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Lisa Nilsen, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad, Hanna Kroppan, Mathilde Holck.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline