Referat foreldremøte 9. september + splitt av 2010 gruppe

Postet av Utleira IL - Allidrett den 12. Sep 2015

Hei alle basis-foreldre,

Sammendrag fra foreldremøte ved avdeling basis 09.09.15

Foreldrestyringsgruppa (FSG) takker for godt oppmøte!

Viktige punkter fra møtet:
• Viktig at foreldrene følger med på nettsida iht. hvor barnet skal møte til trening, da det blir rullering mellom gymsalen på skolen og flerbrukshallen. Ta høyde for at de rekker å skifte og lignende.
• Barnet bør ha gymsokker eller lignede under trening. Unngå sko. Husk å ta med drikke.
• Angående 2010 kullet: Trenerne foretrekker at foreldrene oppholder seg utenfor salen, hvis barnet er komfortabel med dette. Dersom barnet trenger trøst eller må på toalettet eller noe underveis, må foreldrene følge opp dette. Vi så på første trening at det blir veldig mange barn på et lite areal i denne gruppa. Trenerne synes dette vanskeliggjør muligheten til å gi god kvalitet og oppfølging på treningene. Derfor vil vi splitte 2010 gruppe i 2. Vi foreslår følgende løsning:
-Barn med fornavn som starter med A-K trener fra kl 17:15 - 18:00.
-Barn med fornavn som starter med L-Å trener fra kl 18:00 - 18:45.
Det er selvsagt OK å flytte mellom tidspunktene hvis tidspunktet ikke passer eller hvis man ønsker å trene sammen med noen. Send oss beskjed om det per mail.
• Barna som skal trene i gymsalen på skolen og som går på SFO vil bli fulgt over av de ansatte der.
• Det vil bli rullet en dugnadsliste under «timeplanen» vår på foreldredugnad. Dette for 07/08 og 09- kullene. Den som da bes om å være tilstede under treningene vil kunne bli bedt om å bistå underveis. Dersom tiden man settes opp på ikke passer, må man bytte internt og gi beskjed.

Vi søkte under møtet etter ekstra trenerressurser. Etter endt møte var vi så heldige at 4 foreldre meldte seg. Dette bidrar til at vi skal få til et godt og variert tilbud til våre små. Takk.

Vi trengte også nye ressurser inn i styringsgruppa. 3 pappa’er meldte seg. Her skulle vi gjerne hatt inn 1 til, så hvis noen er interessert i å kunne bidra til å opprettholde basis- tilbudet til barna, så meld dere gjerne.

Her er link til foreløpig Aktivitet og Trener plan:
Aktivitet og trenerplan Basis Utleira høst 2015
Vi vil legge til dugnadsansvarlige og oppdatere planen med korrekte trenere og aktiviteter etterhvert som ting faller på plass. Så følg gjerne med på den for å holde dere oppdatert hvor barnet skal trene og hva treningen vil bestå av.


Mvh,
Foreldrestyringsgruppa på basis

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline