Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: Maria Haugen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 4

Posisjon på banen: Høyre kant

Fødselsdato: 09.09.97

Studier: Jeg går 3.året på Melhus videregående skole, toppidrettslinja. Har tidligere gått to år på Verdal videregående, hvor jeg gikk et fire årig spisset toppidrettsløp. Jeg har to rene håndballøkter i uka, i tillegg til basistrening og aktivitetslære på skolen. Planene mine etter skolen er å bli politi eller fengselsbetjent, da jeg er ute etter en jobb hvor jeg har en variert hverdag, hvor jeg også må møte nye utfordringer.

Jobberfaring: For noen år siden jobbet jeg som deltidsansatt på Rema 1000 Melhus Torg i to år før jeg flyttet på hybel. I januar startet jeg å servere og gjøre diverse småjobber på Frimurerlogen i Trondheim og har siden den tid tatt på meg flere vakter de helgene jeg har fri og mulighet til å jobbe.

Interesser: Jeg elsker og trene, og når jeg ikke spiller håndball bruker jeg gjerne mye tid på 3T.

Målsetting: I regionsammenheng har jeg deltatt på talentsamlinger og NM 15. Jeg har i to sesonger spilt for Levanger, men har nå flyttet tilbake til Trondheim og startet min første sesong hos Utleira. Jeg ønsker å bidra til et opprykk til 1.divisjon, og når vi har kommet så langt ønsker jeg å prøve å komme opp på elitenivå.

Første klubb: Flå/Lundamo

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Mamma og Jan Vidar som alltid stiller opp på kamper og treninger. Samt min gamle trener Asgeir for mange timer med teknisk hjelp og spillforståelse.

Personlig sponsor: Rema 1000 Fossegrenda og bestemor May Britt

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline