Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: Sanne Vold Johnsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 10

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 26.03.97

Studier: Går tredjeåret på idrett på Strinda videregående skole. Vi har fire skoletreninger i uka. I og med at jeg er ute med langvarig rehabilitering grunnet korsbåndsskade, brukes disse timene til mye fysisk trening. Blant annet styrketrening, balanse- og bevegelsestrening. Etter videregående vil jeg enten gå fysioterapi eller noe innen økonomi og markedsføring.

Jobberfaring: Jeg har jobbet i garderoben, som ryddehjelp og i cover på Downtown, der har jeg jobbet i ett år. Dette er en veldig grei jobb fordi det er fleksibelt med tanke på kamper, treninger og skole.

Interesse: Fritiden min går mest trening, gjøre lekser, være med venner og kjæreste.

Målsetting: Min målsetting denne sesongen er å komme 100% tilbake til håndballen og satse så lenge jeg synes det er gøy og har mulighet.

Første klubb: Rapp SPKL. Jeg trente med Utleira fra jeg var 15 år, og meldte overgang til Utleira da jeg ble 16 år og gammel nok til å spille seniorhåndball. Jeg går nå inn i min fjerde sesong i utleiradrakten.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Mamma og pappa. De var trenere for meg i de yngre dager og har alltid vært der for meg, og stilt opp både på og utenfor banen. De stiller fortsatt alltid opp 100 %. Dette merker jeg også spesielt nå når jeg er ute med skade – begge to blir gjerne med meg på ei alternativ økt på 3T. De er alltid til stede på kamp og trening, og bidrar i viktige roller i Utleira begge to.

Personlig sponsor: Rindalslist AS, Langlo AS og bestemor & bestefar

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline