Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: June Nilsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 8

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 20.09.96

Studier: Jeg går siste året på Heimdal VGS hvor jeg går topphåndball. Etter videregående har jeg lyst til å studere fysioterapi, noe som har vært drømmen min siden jeg var liten.

Jobberfaring: Helt siden jeg startet på videregående har jeg alltid hatt en deltidsjobb ved siden av skole og trening. Jeg startet i Televita, som er et telefonselgerfirma der vi solgte lodd for humanitære organisasjoner og jobbet der i 2 år, før jeg byttet jobb til Enevo, som jeg jobber nå. Det er også et telefonselgerfirma og vi selger strøm. Trives godt på jobb og den kan jeg kombinere med trening og skole.

Interesser: Jeg elsker å spille håndball og har spilt det så lenge jeg kan huske. Håndball er en stor del av livet mitt.

Målsetting: Opprykk til 1.divisjon med Utleira.

Første klubb: Jeg spilte for Klæbu IL før jeg gikk til Utleira, og spiller nå min tredje sesong i her.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Helt fra jeg startet å spille håndball har mamma og pappa vært ivrige støttespillere og pappa har vært treneren min i mange år i Klæbu og vært en stor inspirasjon for meg til å spille håndball.

Personlig sponsor: Min personlige sponsor er Rørfunn AS, noe jeg setter utrolig stor pris på og som jeg er veldig takknemlig for.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline