Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: Lisa Nilsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Sep 2015

Draktnummer: 7

Posisjon på banen: Flerposisjonsspiller

Fødselsdato: 20.09.96

Skole/studier: Jeg går nå 4. året på toppidrettslinja på Heimdal VGS hvor jeg spiller håndball på skolen to ganger i uka samt en fysisk trening. Utenom treninga på skolen har jeg valgt å gå realfagslinja og har hatt fag som R-matte og fysikk og har dette året kjemi og biologi. Planene mine etter videregående er å studere medisin og samtidig kombinere studiene med håndball på fritiden.

Jobberfaring: Jeg har jobbet deltid ved siden av skole og trening i snart tre år. Jeg startet som telefonselger hos Televita hvor jeg solgte lodd for å få støtte i humanitære forbund som blant annet landsforeningen for hjerte og lungesyke, redningsselskapet og hjertesyke barn. Etter ca to år der begynte jeg å jobbe som telefonselger hos et annet selskap, Enevo, hvor jeg nå jobber. Jeg selger strøm for ulike strømselskaper og stortrives med jobben. Den er veldig praktisk på grunn av fleksible arbeidstider og lett å kombinere med skole og trening.

Interesser: Jeg elsker å trene, og håndball har alltid vært en stor del av livet mitt.

Målsetting: Jeg ønsker å satse på håndball så lenge jeg kan. Jeg begynte å spille håndball med Klæbu J96 og spilte der helt til jeg bestemte meg for å satse mer og gikk derfor til Utleira, som da hadde 1. - og 2. divisjonslag. Nå går jeg inn i min tredje sesong i Utleira og stortrives med både lagvenninner og trenere.

Første klubb: Klæbu IL

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har hatt mange støttespillere gjennom årene i form av både trenere og venner, men jeg vil si mamma og pappa har betydd mest for meg ved å alltid støtte meg og legge alt til rette for meg både hjemme og på håndballbanen. De har alltid stilt opp på både treninger, kamper og diverse dugnadsarbeid som har gjort det enkelt for meg å elske håndball og derfor satse innenfor denne idretten.

Personlig sponsor: Rørfunn AS

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline