Oppstart og foreldremøte Håndball J2008

Postet av Håndball J12 -2008 den 4. Sep 2015

For alle som ønsker å starte med håndball for jenter 2008 vil det som tidligere annonsert bli oppstart i uke 39. Vi kaller herved inn til første trening i Utleirahallen torsdag 24. september klokken 18-19.

Samtidig blir det avholdt foreldremøte i Klubbrommet i Utleirahallen for alle foresatte. På foreldremøte vil det bli informasjon om Utleira IL, treningstildelinger, kampavvikling etc.
Vi må også få på plass et apparat rundt laget med trenere og lagledelse. Hvis det er noen som allerede vet at de ønsker å bidra ville det vært flott å få tilbakemelding på dette. Send da en epost med kontaktdetaljer til handball@utleira.no så vil vi følge opp dette videre.
Nytt av året er at håndballkretsen arrangerer egne barnetrenerkurs som går over 1 kveld. Disse har allerede startet opp, så hvis noen ønsker å delta på dette kan vi finne et egnet tidspunkt.

Jentene har gjennom vinteren blitt satt opp med treningstid på mandager i Utleirahallen klokken 1700-1800. Siden denne tiden kolliderer med fotball sine treningstider vil vi i ukene 39, 40 og 42 kjøre treningene på torsdagene. Fra uke 43 (etter at fotball har avsluttet treningene) vil jentene starte med sine treninger på mandager.

Hvis det ellers skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med noen i håndballstyret.

Vel møtt!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline