Jeg er så stolt av å spille for Utleira!

Postet av Utleira IL - Håndball den 23. Apr 2015

Jenter 2001/2000 deltok med 2 lag i Shell Cup i Kristiansund i helga. Her følger en rapport fra en stolt trener Kenneth Røstad!Vi reiste nedover med 16 spillere fordelt på 2 lag. 2 spillere hadde vært sykdomsplaget og en skadeforfulgt inn mot cupen. Så man vær enormt spent på om vi hadde nok spillere til å gjennomføre helga på en bra måte.

Når vi startet med de første kampene på fredag, så kjente vi med en gang at forsvarsspill og målvaktsspill var helt enestående. Vi kan nesten si det slik at vi plukket motstanderne fra hverandre bit for bit. Resultat som 5-1 og 6-1 var helt normalt for oss

På lørdag begynte vi å få sving på angrepsspillet også. Da var som en drøm å se laget når vi virkelig fikk flyten. 8 kamper i innledende og helt ubeseiret. Dermed begge lag i kvartfinale i A-sluttspill.
Begge lag fortsatte storspillet der og vant sine kvartfinaler. Men pga en overtråkk og litt sykdomsplager, så begynte det å bli heftig slitasje på enkelte spillere nå.

J14 sin semifinale mot Ørland var spennende i noen minutter, men Ørland dro fra et slitent Utleira, og dermed kom turneringas første tap.


Den heftigste kampen var derimot den neste. Semifinale i J13-klassen.En jevn og krigersk batalje mot Fram som gikk til ekstraomgang, hvor vi ikke hadde marginer med oss. Og tapte desverre. Noen mørke skygger ble det i denne kampen da det var mye folk rundt banen som oppildnet spillerne på banen, unge dommere som også fikk mye tyn ble litt ubehagelig.

Semifinalen var den kraftanstrengelsen som tappet jentene før de siste krefter som var igjen.

I bronsefinalen var det flatt batteri, og ikke mere å hente. Vi tapte mot Kristiansund og Sparbu.

Jentene på laget får en haug med skryt av meg. De spillerne framstod som enestående representanter for Utleira, og de kjempet virkelig til krampa tok de.
Jeg vil fremheve de 2 kapteinene på laget, Hannah og Nora som viser en enestående inkluderende, smilende og omtenksom væremåte som er en Utleirakaptein verdig.

For min del, som hadde denne cupen som en avslutning på mitt bidrag som trener, så var det helt fantastisk moro å få være med på dette. Kjempeflott tur , godt spill og 2 pokaler Vunnet sammen med en flott gjeng.

Det skal også nevnes at flere spillere underveis i kampene uttalte ganske så tydelig: "Jeg er så stolt av å spille for Utleira", og "Jeg er så stolt over lagveninnene mine. Vi er jo gode jo" .

Man blir sliten etter 14 kamper på ei helg, men du verden det var verdt det!


Kenneth Røstad

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline