Vaktliste kiosk og tilsynsvakt i Utleirahallen uke 41

Postet av Fotball G11 - 2009 den 30. Sep 2017

OPPDATERING 10.okt

Hei!
Har fått info av driftsleder i Utleira om at det blir redusert aktivitet i hallen. Dette betyr at vaktene på onsdag, fredag og lørdag utgår. Tilsynsvakta torsdag går til kl. 22 istedenfor 23. Vi slipper også å tenke på å levere nøklene oss imellom. Pål Wahl vil sørge for å åpne på de oppsatte tidspunktene. 
Søndag vil det nok være en del aktivitet, og det oppfordres til å åpne kiosken ved behov. 
Se oppdatert liste under.

Oppdatert UTLEIRA IL vakt.docx


Da har jeg laget et oppsett for vaktene i høstferien. Flere har kommet med tilbakemelding på når de kan bidra, og jeg har forsøkt å ta hensyn til dette. Noen er forhindret fra å kunne bidra denne uken. 

Driftsansvarlig har kuttet så mye det lar seg gjøre i antall vakter iht. drifta denne uka. På onsdag er det 2. div. kamp i håndball- ergo må vi ha kiosken åpen denne kvelden. 

Når det gjelder helgen er det kun behov for tilsynsvakter. Dersom en har tid og behovet melder seg, må en gjerne åpne kiosken også. Lørdag er det hverken kamper eller annen aktivitet og da settes det kun opp en reserve som må være tilgjengelig om noe skulle skje. Nøkkelkortet må på helg overleveres mellom de som har vakt fredag-lørdag og lørdag-søndag.

Dersom en ikke kan stille på vakta si, må en bytte innad i gruppa. 

Se gjerne over at tlf.nr. i oppsettet stemmer.

VaktListe: UTLEIRA IL vakt.docx

Christina


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline