Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Trenerteam 2017/2018: Robert Stene

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Apr 2017

Denne mannen har takket ja til å fortsette som målvaktstrener for våre jenter. Robert bidro også foregående sesong, og vi høstet tidlig frukter av dette samarbeidet. Det sies jo at målvakta er lagets viktigste spiller, og vi har jo ved uttallige anledninger sett at målvakta er med å avgjøre kamper. Laget med den beste målvakta vinner, og våre målvakter er intet unntak. Med andre ord, Robert er verdt investeringen og målvaktene fortjener all den oppmerksomhet og oppfølgingen de kan få.

Han har vært aktiv håndballspiller i ca. 28 år, og startet sin karriere nettopp i Utleira. Videre har han spilt både 2. divisjon (Osbourne), 1. divisjon (Kolstad og Sverresborg) og eliteserie (Heimdal HK og Wing). Wing var den klubben Robert utviklet seg mest som målvakt, og der spilte Willy og han sammen i mange år.

Som trener har han vært fire sesonger i Nidelv (G12-16) og tre sesonger i Heimdal (J15-18). Nå er han trener for Utleira J07 parallelt med sin rolle hos Topphåndball. Vi er svært fornøyde med at Robert har takket ja til videre engasjement hos oss.

(Foto: Privat)

#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #adidas #select #ncsport


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline