Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Orkanger - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 17. Feb 2017

Etter seks strake var vi fullstendig inneforståtte med at det kunne bli nettopp bunnlaget Orkanger, som kunne sette en stopper for den deilige flyten vi er inne i. Her måtte det mobiliseres! Gang på gang har det vist seg at vi kan slå hvem som helst, men også tape for hvem som helst. Torsdagens borteoppgjør ble intet annet enn dramatisk.

(Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto)

Orkanger pangåpner, men vi er ikke sene med å melde oss på. Vi tar raskt over styringa, selv om Orkanger nekter å la forspranget bli for stort. Bakover står vi bra, og det samme gjør hjemmelaget. Vi brenner noen straffekast og får utvisninger vi ikke er helt enige i. Dette gir de anledning til å henge på. Mot slutten av omgangen får vi gjort noen viktige justeringer. Det fører til mer kontroll i forsvar, som igjen fører til gode redninger fra Stine, som får sendt ett par kontringsballer til Sanne, som ikke misbruker sjansene. Cecilie tar ansvar og herjer med både gjennombrudd og distanseskudd og får det til å se irriterende enkelt ut. Det gir oss en seksmålsledelse ved pause, men vi er likevel langt ifra fornøyd med det.

Andreomgangen byr på verre utfordringer og mer trøbbel for oss. Utvisningene hagler, gjerne påfulgt av et straffekast imot. Relativt sikker fra sjumetersmerket er de også og etter halvspilt omgang begynner vertene virkelig å yppe seg. De spiller på grensen til passivt gang etter gang, noe som gjør oss utålmodige og frustrerte. Til tross for at vi er dyktige på å sette ballen i mål når vi endelig er i angrep, svarer Orkanger ved sin neste mulighet. Plutselig er utligningen der. Hjemmepublikummet er i ekstase. Med drøye 12 minutter igjen smeller Martin timeout-kortet i bordet. Det vi fryktet som mest er i ferd med å skje.

Orkanger maler på videre med sin suksessoppskrift og er det klart beste laget nå. Vi blir offer for flere utvisninger og i undertall blir ikke oppgavene enklere. Vi ligger under med tre. Martin tar grep og gjør endringer som blir helt avgjørende for de neste, og siste, minuttene. Sanne er iskald og banker inn baller, nærmest på bestilling. Tora sitt innhopp på linja blir avgjørende. Hun scorer mål og skaffer oss i tillegg straffekast i sluttminuttet. Etter vår dårlige uttelling tidligere i kampen, er Cecilie den som får tilliten fra sjumetersmerket. Hun scorer. Drøye halvminuttet igjen. Hjemmelaget fosser fram og higer etter én siste scoring. Det koker i Orklahallen. Med 10 sekunder igjen på klokka finner deres venstre bakspiller luka gjennom midtforsvaret, til tross for tøff motstand på veien. Ballen havner i mål, men får den ikke godkjent grunnet fire skritt. Seks sekunder gjenstår og Orkanger tar timeout. Den aller siste sjansen roter de bort og får aldri avsluttet på mål.

Cecilie kåres til vår beste spiller og blir matchvinner for tredje gang på få kamper. En ekstremt god egenskap å ha i laget. Lite positivt å ta med seg fra denne kampen ellers, men en kjempeprestasjon å berge to poeng etter en så fatal oppvisning. Særlig når vi spiller 1/4 av kampen i undertall...

Orkanger - Utleira 29-30 (10-16)

Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 6, Martine Lyse, June Nilsen 1, Sanne Johnsen 8, Mathilde Holck (ikke benyttet), Ingvild Følstad 2, Cecilie Ljostveit 8, Thea Nitteberg 3, Johanna Jacobsen (ikke benyttet), Tina Martinsen 1, Sara Furuhaug (ikke benyttet).

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline