Utleira - Oppsal 2

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 4. Des 2016

Årets siste hjemmekamp ble spilt i går. Oslolaget Oppsal var motstander, et lag som før kampen var ett poeng rikere enn oss, til tross for to kamper mindre spilt. Vi kommer best i gang fra start og ser allerede tidlig at her kan det være muligheter for å ha sjans på poeng. Med tøft forsvarsspill og en fremragende Aurora i mål, får vi ankomst- og kontringssjanser i fleng. Men, også i den andre enden av banen står en målvakt av særdeles høy klasse. Heldigvis er sjansene mange nok til at vi likevel kan gå til pause med et godt utgangspunkt, på stillinga 14-8.

Den andre omgangen byr på de samme utfordringene. Jentene jobber godt i forsvar og Aurora fortsetter storspillet. Også var det denne uttellinga, da. Sjansene er ikke færre, men selv om det butter imot, slutter vi aldri å prøve. Superraske Thea er en av de som definitivt evner å knekke koden. Hun står til slutt med hele åtte scoringer, og blir med det kampens toppscorer. Artig er det også at to 16-årige debutanter får prøve seg for oss. Oppsal blir aldri noen trussel og det ender med seier 28-17 og to veldig etterlengtede poeng. Begge målvakter, vår Aurora og Oppsals Thea Granlund, mottar kampens bestemannspriser.

Kampfakta: Utleira - Oppsal 2 28-17 (14-8)
Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 2, Tora Sletvold 6, Martine Lyse 1, Lisa Nilsen, June Nilsen, Sanne Johnsen 2, Mathilde Holck 4, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 4, Thea Nitteberg 8, Hanna Lindseth, Sara Furuhaug.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select#ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg#fagtrykk