Dugnad: Rydde hallen i eksamensperiode

Postet av Fotball J15 den 16. Nov 2016

Utleirahallen vil i perioden 28. november til 21. desember brukes til Eksamener ved NTNU. Dette er gode inntekter for idrettslaget, samtidig som vi ønsker å opprettholde samtlige treninger på kveldstid og på søndager, samt kamplørdager. For å få til dette trenger vi dugnadshjelp fra lagene våre. Hovedlaget betaler 3000 pr dugnad (ca 1 time) og vi estimerer at laget må stille med minimum 15 personer pr dugnad. Dette skal hovedsaklig være voksne, men ungdommer fra 12 år kan godt hjelpe til. Oppgaven på ettermiddager mellom 15.00-16.00 er å stable alle bord og stoler, samt ta av gulvbeskyttelsesdekke.

Fotball J12 har fått tildelt dugnadstidspunkt 08.12.16 kl 15.00-16.00. Vi har satt opp 10 foresatte og ønsker at samtlige tar med seg hver sin fotballspillende jente fra J12-laget. Da blir vi 20 stk (enkel hoderegning :-) ). Om det er noen det ikke passer for, så ber vi dere bytte innbyrdes. Følgende er satt opp på dugnad:

- Victoria

- Milla

- Leah K H

- Ida Eline

- Sofie

- Dina

- Nora Marie

- Leah Tomine

- Maya

- Marthe


Det er selvsagt lov for andre foresatte også å stikke bortom hallen og ta i et tak dersom arbeidslysten blir for påtrengende :-)









Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.