Utleira - Bækkelaget

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 13. Nov 2016

Tabellnabo Bækkelaget var motstander i gårsdagens hjemmekamp. De første tredve minuttene henger vi bra med. Aurora står glimrende i mål, sammen med et hardarbeidende forsvar. I andre enden av banen lykkes vi periodevis svært godt, når vi tør å sette høyt tempo og går helhjertet inn i duellene. Vi skaper mange sjanser, men fortsatt er uttellinga så som så. Det står 12-14 ved pause.

De blå er temposterke og farlige når de vinner ball, så her straffes vi tvert de gangene vi ikke er dyktige nok til å putte ballen i mål. De spiller klokt og er effektive. Selv brenner vi mange gode sjanser, samt flere 7-meterskast. Med bedre uttelling her, ville vi ha matchet gjestene også i andreomgangen. BSKs målvakt gjør en strålende jobb og kåres fortjent til bortelagets beste spiller. Hos oss kåres Mathilde H. til vår beste spiller, som nok en gang gjør en fremragende jobb. Hun er også den som er mest sikker i sine avslutninger, og blir derfor også Utleiras toppscorer med sine sju scoringer.

Kampfakta: Utleira - Bækkelaget 23-26 (12-14)
Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 5, Tora Sletvold 2, Martine Lyse 2, Lisa Nilsen 3, Sanne Johnsen 2, Mathilde Holck 7, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 1.
#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select#ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg#fagtrykk