Informasjon fra foreldremøtet med noe suppleringer

Postet av Håndball J12 -2008 den 30. Okt 2016

Her følger en kort oppsummering med informasjon fra foreldremøtet og noe supplerende informasjon som har kommet i ettertid:

Kampoppsettet fram til jul er sendt ut i dag (søndag). Husk oppmøte 20 minutter før første kamp, ferdig skiftet og klar til kamp!
Ved frafall til kamp varsles treneren som er satt opp på kampen – telefonnumrene til trenerne står nederst på kampoppsettet. Snakk med treneren før du eventuelt finner en erstatter.

Foreldrevettregler – viktig at alle er kjent med foreldrevettreglene og sørger for å støtte opp rundt barna og laget på en positiv måte. Link til foreldrevettreglene finner dere her .

Kampdager i Utleirahallen – som i fjor arrangeres det kampdager i Utleirahallen. Vi har i hovedsak våre hjemmekamper på disse kampdagene. I fjor syntes jentene det var veldig moro å spille kamper i Utleirahallen.
Følgende dager er satt opp som kampdager før jul: lørdagene 5/11, 19/11, 3/12 og 10/12. Avdelingen stiller med kampveiledere/ dommere, lagene må selv bidra med tilsyn, kiosk og bakst. Vårt lag har fått ansvar for å bidra på kampdagen 19/11, mer informasjon om det følger snart.
Etter jul er det kampdager 14/1, 28/1, 11/2 og 11/3. Det ser ut til at vi er satt opp med kamper på alle disse dagene.

Dugnad: I år har håndballavdelingen ansvar for adventskalenderne til Utleira. Hver spiller må selge 6 kalendere, maksimalt 10 pr familie dersom man har flere håndballspillere i familien.
I tillegg vet vi at vi får ansvaret for tilsynsvakt i Utleirahallen en uke i løpet av høsten/ vinteren (på samme måte som i fjor). Det er foreløpig ikke avklart tidspunkt for når J2008 Håndball skal stille.

Lagskasse: Alle spillerne betale inn 100 kroner til lagskassa slik at vi har noe midler til å gjennomføre sosiale arrangementer og deltakelse på cuper. Kontonummeret er 4358.16.20471. Alle må merke innbetalingen med navnet til spilleren. Betalingsfrist: 15/11.
Det kan i tillegg komme egenandel på eventuelle cuper man deltar på, det avgjøres fra gang til gang avhengig av prisen for deltakelse i cupen.

Halloween: det ble tatt opp om det var interesse for en felles Halloween-feiring for J2008-laget i Klubbhuset. Foreldrene var positiv til det. Pr i dag er 24 jenter påmeldte til arrangementet. Alle jentene på 3. trinn på Utleira er også invitert.

Treninger: jentene vil også i år trene mandager fra 17-18 i Utleirahallen. I år vil vi trene på den borteste delen ifht tribunen. Fint om dere bidrar til at jentene ikke forstyrrer det laget som har trening på banen fra 16-17 i påvente av egen trening.
Trener Bente vil være den som i hovedsak planlegger treningen fram til jul. Hun vil gjerne ha sms (tlfnr 95289477) dersom ditt barn ikke kommer på trening. Dette gjør at hun kan tilpasse opplegget til antall barn som kommer.

Drakter: Det er delt ut spillerskjorter og shorts til jentene som var på trening forrige mandag. Jeg tar med meg de resterende draktene på treningen/ festen i morgen.

Cuper: vi vil delta på noen cuper gjennom sesongen, men det er foreløpig ikke avklart hvilke. Mer informasjon følger så snart det er avklart.

Ta kontakt om dere har noen innspill eller spørsmål til driften av laget!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.