Utleira - Charlottenlund SK Elite

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 14. Okt 2016

Tirsdag kveld var det duket for storkamp på hjemmebane. Charlottenlund var motstander, et lag vi sjeldent spiller kjedelige kamper mot. Begge lag var så langt ubeseiret. Charlottenlund kommer best i gang og tar ledelsen allerede fra start. Deres storskyttere banker inn mål etter mål fra distanse. Til pause ligger vi under 12-19. De første ti minuttene av andreomgangen fortsetter nokså likt den første. Vi ligger under med 11 (!) på det meste. Derfra gjøres noen taktiske grep som gir god effekt. Stadig reduserer vi forspranget. Kampen blir likevel aldri spennende, selv om vi taper kun med tre til slutt. Pia kåres til vår beste spiller i dag og blir også vår toppscorer.