​Treningsoppstart langrenn for G/J 2005/2006

Postet av Utleira IL - Ski den 6. Sep 2016

Premie til alle.JPG

Vi har nå fått i gang trenerteam for årgangen 2005/2006 og vil starte med første trening allerede torsdag 8. September kl 18:00 fra Utleirahallen. Trenerne gleder seg til å bli kjent med barna og vi starter med bli-kjent-leker i nærområdet.

På treningene skal barna alltid ha med drikke og refleksvest. I tillegg joggesko på barmarkstreningene og skisko, hjelm og briller (beskyttelse) på rulleskitreningene.

Trenerteamet består av Line Beate Tveit, Mireille van Beekvelt, Kurt Aasly, Kristine Lødding og Anne Grøtte

Før snøen kommer har vi treningstider tirsdager og torsdager kl 18:00 – 19:00 med oppmøte ved Utleirahallen. I tillegg kan det bli noe ekstra tilbud i helgene. Følg med i kalenderen på hjemmesiden til skigruppa for detaljer om treningstid og type. Se for øvrig tilbud om friidrettstrening på fredagene.

I løpet av høsten vil det også være terrengløpskarusell ulike steder i Trondheim. Dersom ikke annet er skrevet i kalenderen møter foreldrene med barna på oppgitt arrangementssted for terrengløpet.

Hilsen

Trenerne

2 Kommentarer

Kommentarer

  • Bjørn Sæther

    G05 har ennå fotballtrening kl.18-1930. frem til høstfeien på torsdager. Så lenge fotball sesongen varer kommer Sander hvertfall å delta der. Hadde det vært en mulig het for å hadd ski trening fra 19-20 så kunne fotball guttene avsluttet fotball treninga kl 19 for så å komme ned til hallen å blitt med på skitrening.

    07 september 2016
  • Kurt Aasly

    Vi har nå et tilbud om treningstid fra kl 18-19 på torsdager som sammenfaller med de andre gruppene. Vi er klar over at det er flere som har kollisjon med fotballtreninger i dette tidsrommet. Dessverre er det vanskelig å samordne alle treninger i idrettslaget. Denne gangen er det dessverre fotball og ski som kolliderer. Regner derfor med at fotballspillerne kommer sterkere tilbake etter høstferien. Og selvfølgelig er det lov å komme på skitrening om man ønsker det også før høstferien.

    09 september 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline