God fotball-sommer!

Postet av Utleira IL den 22. Jun 2016

Da nærmer vårsesongen seg slutten og lagene går sommer-cupene i møte.

Gjennom denne våren har vi sett Utleira-fotballen på sitt beste, med gode treninger, mange spennende kamper og ikke minst en godt gjennomført cup i egen regi.

Stor takk til alle trenere, lagledere, foreldre og spillere som stiller opp og gjør fotballen til en glede for en så stor gjeng.

Når vi nå skal ut å representere Utleira Fotball på diverse cuper og tilstelninger er det viktig at vi tar med oss Fair-Play og foreldrevettet på tur. Når engasjementet blir som størst og temperaturen på banen øker er det viktig at vi ikke mister fokus på dette:

• Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang – dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge.

• Vi har alle ansvar for kampmiljøet – gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair Play.

• Respekter trenerens kampledelse – konstruktiv dialog om gjennomføring tas med trener og klubb i etterkant.

Respekter dommerens avgjørelser – selv om du av og til er uenig!

• Det er ditt barn som spiller fotball. Opptre positivt og støttende – da er du en god medspiller!

Fotballstyret hadde satt pris på at alle lagledere og trenere tar en runde med alle spillere og foreldre rundt dette temaet, bruk gjerne denne e-posten. Det er en selvfølge for alle tilknyttet Utleira Fotball å vise god folkeskikk overfor andre spillere, trenere, foreldre, dommere og øvrige tilknyttet klubber og lag. Derfor setter vi retningslinjene for Fair Play høyt, og fokuserer på disse i de sammenhengene det er naturlig og nødvendig.

Fotballstyret ønsker dere alle en god fotball-sommer!

Stian Eggen,
Leder Utleira fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.