MAGISK GJENG MED TØFFE MÅL

Postet av Håndball J18 /rekrutt den 4. Mai 2016

En sesong fylt av kontraster er over, hvor gleden over ny hall ble avløst av usikkerhet og fortvilelse når tilvenning av klister tok litt lengre tid enn ønskelig. Ballen ville liksom ikke lystre Det var en tøff høst hvor vi tapte de fleste kamper med store sifre.

Rundt juletider skjedde noe med laget, vi vant mot Heimdal omtrent på ren vilje. En ekstrem glød, vilje og idrettsglede varmet et handballhjerte.

Etter dette, så nektet laget rett og slett å tape kamper helt til sesongens siste helg hvor vi tapte knepent mot seriemesteren.

Kort oppsummert: første halvdel av sesongen, så vant vi kun 1 kamp, mens andre halvdel så tapte vi kun 1 kamp. Magisk snuopperasjon vil jeg si.

Årsaken til denne forvandlingen er hovedsakelig en fantastisk gjeng med spillere som beholdt gleden med handball og stod sammen, selv i en tøff tid resultatmessig. De skapte et fantastisk miljø, som ble en slags grunnmur i laget.

Hva blir så det neste for denne gjengen….Vil de kjøre den sikre stilen og melde seg på en serie hvor de vet de fortsetter å vinne kamper???...Neida, denne gjengen går for å prøve å kvalifisere seg til regionsserien neste sesong. En serie hvor Utleira ikke har vært representert siden 90-årgangen herjet for 10 år siden.

De går for å prøve å kvalifisere seg for en serie hvor de vet at vi må bli bedre for å hevde oss.

Man bare MÅ bli glad i slike spillere.

Og det jeg føler meg 100 prosent sikker på, er at denne gjengen kommer til å glede mange i Utleirahallen sesongen 16/17, uansett om vi lykkes med å kvalifisere oss til reg.serien, eller om det blir en vanlig lokal serie.

Sommeren blir ekstra hektisk når man vil prøve på dette. Nå har alle involverte i laget en velfortjent pause, men 19.mai er vi i gang med ei tøff oppkjøring og forberedelser til kvalifiseringen som går siste helga i august på Orkanger.

Lørdag 11.juni skal vi ha treningskamp i Utleirahallen mot Rapp, som er et av de bedre lagene i årsklassen. Der får vi en pekepinn på hvor vi står.

Uansett hvordan det går i den kampen, så er jentene innstilt på å trene knakende godt gjennom sommeren, slik at vi kan gjøre et ærlig forsøk på å få Utleira representert i reg.serien igjen


Endringer på laget før kommende sesong er at Emil dessverre har valgt å gi seg som trener.

Men gledelig er at jeg har fått med ei tidligere Utleirajente som målvaktstrener. Elin Dahn er nytt ansikt inn der.

I tillegg får jeg hjelp fra Vegard Rasdal til å få gjengen i fysisk god form gjennom sommeren.

På spillersiden er absolutt alle spillere fra sist sesong med videre, i tillegg til at en ny spiller i form av Mia har kommet til oss.

Jeg gleder meg enormt mye til det som skjer framover.

Jeg er så privilegert at jeg får trene en gjeng spillere som både er tøff, uredd og grensesprengende, samtidig som de er omtenksom, sprudlende og inkluderende. Perfekt match for meg som trener det gitt.

Vi får det knalltøft i kvalifiseringen i konkurranse med 27 andre lag, hvor vi skal kjempe om 12 plasser i reg.serien. Men vi skal nyte hvert et sekund, ha det sykt morsomt og gi 100 prosent.

Målet er tøft….Men en magisk gjeng setter seg tøffe mål, uten å være redd for å ikke greie det.

Ps. Bare for ordens skyld, så er det spillerne selv som har bestemt at det er dette vi skal prøve på. Null press fra verken meg eller noen andre voksne.

Hadde vært sykt morsomt om tribunen på Orkanger var kledd i oransj når vi kommer til siste helga i august

Det gror enormt godt i Utleira om dagen, og jeg gleder meg til å følge med på alle aldersbestemte lag i klubben framover.


En riktig god sommer ønskes alle fra Utleira J16

Kenneth R.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.