Info Utleira Innebandy og bilder fra siste Minirunder

Postet av Utleira IL - Allidrett den 23. Mar 2016

Innebandy er en lav terskel og sekundæridrett for både gutter og jenter. Uteira har tenkt å tilby det for barn født 2007-2010 gjennom en ekstra trening på fredag 1600-1730. Vi ønsker å starte allerede nå på vårparten der vi får en kort semester før sommer for å se hvor mange som ønsker være med. Det er foreløpig gratis tilbud for medlemmer av Utleira IL. Vi skal stille med trenere men oppfordrer foreldre til å bidra under trening blant annet til å sette opp/ta ned vantet.

Barn 2010-2008 får også innebandy tilbud via Basis treninger på onsdager 16:30-17:15. Deltagelse i Basis koster 400 kr per sesong i tillegg til Utleira medlemskap.

Innebandy medlemmer vil få tilbud om å delta på noe som heter Minirunder. Det er snakk om en kamphelg i måned der barn deltar på 3-4 kamper som varer 12-15 min hver med pauser imellom. Hele aktiviteten for et lag varer rund 1,5-2 timer. Vi er ikke bundet til å stille lag på alle kamphelg slik at dette vil avgjøres ut fra antall påmeldte deltagere. Minirunder koster 500 kr per lag med minst 5 deltagere (4 spillere + målvakt). Minirunder har 3 aldersgrupper (Mikro 5-7 år, Mini 8-9 år, Lillegutt/Lillejente 10-11 år). Mikro og Mini kan både være miks lag eller rene gutte/jente lag. Per i dag er det et gratis tilbud til alle som vil delta. Vi har allerede stilt lag på 3 Minirunder helg i vår og synes det er en fin og lav terskel arrangement. Det er ingen krav til forkunnskaper eller ferdigheter og det er ingen vinnere eller tapere i dette arrangementet. Alle får medalje til slutt. For mer info om Minirunder besøk følgende side: http://www.mnbr.no/regelverk/minirunde.asp

Vi har også en voksen tilbud for både damer og menn der vi har fast treningstid på tordag mellom kl. 21:30-23:00. Per i dag er dette tilbudet også gratis så lenge man er medlem i Utleira IL. Ved deltagelse i Løkkeserie så kan det komme en liten avgift.

NB! For å få oversikt over alle deltagere ber vi alle barn og voksne melde seg på via "Innmelding" knappen øverst til høyre på nettsiden der man krysser av for innebandy. På den måten vil også kunne kommunisere relevant informasjon om treningene og kampene per mail eller sms.

Her er noen bilder fra siste Minirunder kamper der vi stilte med en Micro og Mini lag. Takker ekstra til Mathias som spilte for begge lagene :)

Mini lag Utleira Lions

Mikro lag Utleira Thornados



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.