Kampreferat: Utleira - Charlottenlund

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 15. Mar 2016

13. mars 2016

Sesongens siste kamp sto for tur. Gjestene fra Charlottenlund kunne med seier her, i tillegg til at LHK måtte tape sin kamp, ha mulighet for opprykk. Selv hadde vi inntatt 5. plassen på tabellen, og uansett utfall i denne kampen, kom vi til å bli værende der. Dermed kunne vi spille med senka skuldre og kun fokusere på å gjøre en god sistekamp.

Ikke overraskende spiller bortelaget sitt 3:2:1-forsvar. Vi har spilt mye mot offensivt forsvar denne sesongen, og vi synes strengt tatt ikke det er rart at lag velger den taktikken mot oss. Å knekke den koden har vært en av våre store utfordringer. Denne gangen løser vi det likevel bra. Tross for en veldig jevn omgang, er det vi som stort sett er i føringen med ett mål. Vårt trygge 6:0-forsvar gjør en kjempejobb, og med Hilde i storform bakerst, er det få skudd som havner i mål. Den ene panserredninga etter den andre, og jubelen står i taket etter hver ball vi vinner. I angrep er vi bevegelige, spiller kollektivt og har troa på oss selv. Men der står det også en målvakt som kan sine saker, og gjør det ekstra krevende å få ballen i mål. Pausesignalet går på stillinga 7-6, og ingenting er avgjort enda. Likevel preges nok Charlottenlund noe av at Levanger allerede har punktert kampen ved pause i Trønderhallen, og håpet om kvalikplass ser ut til å være ute.

Etter hvilen går vi raskt opp i en tomålsledelse. Charlottenlund puster oss i nakken og utligner igjen i løpet av kort tid. Tavla viser 10-10. Hilde står som en vegg i mål, mens forsvaret fortsetter å gjøre sin del av jobben. Igjen er vi foran med to. To blir til tre og gjestene tar timeout. Vi står løpet ut, og vinner til slutt med to mot et veldig godt lag.

Hilde blir kåret til vår beste spiller - fullt fortjent i sin aller siste kamp for Utleira. Hun har vært en del av et solid målvaktsteam over flere sesonger og bidratt på alle mulige måter. Intet mindre denne dagen.

Utleira - Charlottenlund 16-14 (7-6)

Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 2, Tora Sletvold 4, Lisa Nilsen 1, June Nilsen 4, Lina Torvik 1, Malin Løset 1, Cecilie Ljostveit 2, Johanna Jacobsen, Elisabeth Hammerstad, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 1, Hanna Ronglan.