Kampreferat: Utleira - Orkanger

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 12. Feb 2016

10. februar 2016

Vi hadde et noe trøblete møte med Orkanger før jul. Likevel endte bortekampen i seier 20-31. Nå var Orkanger på gjestevisitt i vår hall, og her er det vi som styrer skuta. Til tross for at det ble spilt eliteseriekamper i byen samtidig, var det fornøyelig å se hvor mange som likevel har tatt turen for å se dette 2. divisjonsoppgjøret.

Vi er skikkelig skjerpa fra første sekund. Etter sju minutter tar Orkanger timeout. Vi leder 7-1. Dette skyldes et bevegelig, aktivt og tøft forsvar, høyt tempo og stor variasjon i angrepsspillet. Vi får lov til å holde på akkurat slik vi ønsker og stemninga er god, både på banen, benken og tribunen. Fra alle posisjoner er vi en trussel grunnet solid samspill og god utnyttelse av sjansene. Tora får gang på gang fri bane foran mål, og er ikke beskjeden med å benytte seg av mulighetene. Gledelig er det også at vi setter 7-meterskastene sikkert i mål, noe Cecilie skal ha æren for. Det er ikke å stikke under en stol at det har vært en av våre store utfordringer tidligere i sesongen. Vi går til pause på stillinga 16-8.

Videre er bortelaget aldri noe trussel, selv om det er noe jevnere spillemessig i perioder. Vi gjør mye bra, men er igjen for unøyaktige på nest sist-baller og brenner også en del klare sjanser. Cecilie fortsetter sitt storspill, og får alltid å se både enkelt og elegant ut. Begge våre målvakter står godt i hver sin omgang. Til tross for at vi i en periode tidlig i andreomgangen leder 23-13, opplever vi et oppgavefokusert orkangerlag som aldri slutter å prøve. Nyopprykkede Orkanger viser tidvis at de har veldig mye bra på gang. De har gode enkeltspillere og viser også at de som lag kan skape mye. Vi vinner til slutt komfortabelt 28-21. Cecilie kåres til vår beste spiller i dag etter en fantastisk prestasjon, og deler dagens toppscorertittel med Tora, begge med sju mål hver.

Utleira - Orkanger 28-21 (16-8)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug 2, Tora Sletvold 7, Tone Haugerud 1, Lisa Nilsen 2, June Nilsen 4, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit 7, Johanna Jacobsen 1, Elisabeth Hammerstad 1, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 2, Hanna Ronglan 1.