Kampreferat: Utleira - Byåsen Bredde

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 23. Jan 2016

23. januar 2016

Det var klart for nytt toppoppgjør. Denne gangen på hjemmebane.

Bortekampen mot Byåsen ble veldigjevn, og etter å ha ligget under i 49 minutter, var det likevel vi som dro i land seieren. Dagens kamp var ikke mindre viktig om man ønsker å henge med i toppen av tabellen, men kampen ble alt annet enn spennende.

Tora åpnet scoringsshowet, men derfra tar Byåsen over til gangs. Bortelaget er oppe i 8-1 før vi scorer vårt andre. Vi sliter mot Byåsens offensive forsvar og heller ikke bakover er vi i stand til å få stoppet de unge, lovende. Byåsen dominerer totalt og er foran med hele 10 mål. Siste periode før pause bedres situasjonen noe med en svært god Mathilde Holck i begge ender av banen, og en poengsugen Hilde. Til pause står det 9-16 på tavla, og vi må opp betraktelig mange hakk for å matche Byåsens superspill.

Andreomgangen fortsetter i stor grad som den første. De rødkledde spiller smart forsvar, og er atskillig mer effektive enn oss i angrep, til tross for at Hilde storspiller. I angrep er vi ikke flinke nok til å løfte blikket, og blir for sene til å orientere oss om hvor vi har hverandre. Vi gjør altfor mange tekniske feil, og nok en gang er heller ikke uttellingen god nok. Glimtvis gjør vi ting veldig riktig og veldig bra, men det holder ikke mot det beste laget i divisjonen. Vi taper rett og slett for et mye bedre lag i dag. Mathilde Holck blir både vår toppscorer og får bestemannspris etter en kjempeprestasjon.

Utleira - Byåsen Bredde 16-26 (9-16)

Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 2, Lisa Nilsen 1, June Nilsen 3, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit 3, Elisabeth Hammerstad 2, Mathilde Holck 4.