Kampreferat: Utleira - Heimdal

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 18. Jan 2016

16. januar 2016

Nedrykkstruede Heimdal var gjestende lag, da vi på lørdag skulle kjempe om enda en seier. Med kun tre seire var det uten tvil vi som hadde favorittstempelet. Likevel har vi det med å slite mot antatt svakere motstand, og også denne gangen, ble kampen lenge jevnere enn de fleste hadde sett for seg.

Etter en god åpning og 2-0, blir det noe mer trøblete. Mens vi fomler med å øve på en ny forsvarsformasjon, får Heimdal virkelig fart på sakene. Sju minutter er passert idet vi tar timeout. Det står 5-5. Den neste perioden viser vi bedring og karrer oss tilbake i ledelsen. Med en frekk trick av Thea, samt flott samspill mellom våre bakspillere og Pia på linja, er vi tre mål foran. Mathilde står godt i mål og vi får utnyttet tempoet vårt i ankomstfasen. Tora er ustoppelig og viser ekstrem gjennombruddstyrke og kreativitet i angrepsspillet. Også avslutningene er av høy klasse. Da er det bortelaget som føler behovet for en timeout, for å gjøre forspranget så lite som mulig før hvilen. June er giftig og er både servitør og målscorer. Vi går til pause med ledelsen 15-11.

Etter pause fortsetter vi med mye av det vi lyktes med i første omgang. Vi spiller med høyt tempo og stor variasjon. Det gjøres en god del bytter, og igjen får vi vist bredden i laget. Det er mange bidragsytere bak vår 5-målsledelse. Ikke minst en strålende dyktig er vår sisteskanse Hilde, som nå er kommet inn. Midtveis i omgangen leder vi med åtte. June fortsetter å banke inn scoringer. Det samme gjør lynraske Lina. Et forrykende godt samspill gjør at absolutt alle utespillere havner på scoringslista. Tora gjør en fantastisk jobb i alle spillets faser, og ender med det opp med kampens bestemannspris. En god gjennomkjøring som gir oss selvtillit vi skal ta med oss i neste kamp.

Utleira - Heimdal 30-16 (16-11)

Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 5, Tora Sletvold 5, Tone Haugerud 1, Lisa Nilsen 2, June Nilsen 7, Cecilie Ljostveit 1, Elisabeth Hammerstad 1, Lina Torvik 4, Thea Nitteberg 3, Hanna Ronglan 1.