1-0, Lars Erling Killingberg (Johansson)
3-0, Lars Erling Killingberg (Løberg)
4-0, Lars Erling Killingberg (Vie)
5-0, Erlend Tjøtta Via (Haugdal)

Tropp: Tangvik, Vold, Lund, Johansson, Haugdal, Vie, Økland, Killingberg, Løberg, Eriksen, Nilsen, Tysnes, Kvalvær.

Det ble en strålende hjemmedebut med hele 5-0 foran rundt 100 tilskuere i Utleirahallen. Kampen mot Vega 2 ble fremskyndet fra neste helg, og vi var litt spente på hvordan vi kom til å se ut med kun to treninger etter en lang juleferie.

Vi tok kontrollen fra start i første omgang, men i de første minuttene ble det bare til halvsjanser. Midtveis i omgangen er imidlertid Lars Erling Killingberg ferdig med debutnervene, og etter at Løberg og Johansson har tråklet seg ferdig nede i et hjørne får sistnevnte sendt ballen til bakre der Killingberg sender oss i føringen med 1-0. Noen minutter senere er samme mann på plass igjen etter en lignende situasjon. Vie tråkler ute til høyre og sender ballen på tvers til Killingberg, som nok engang får sette ballen i mål relativt uhindret. Tida går fort mot pause, men debutanten var ikke ferdig. Kort tid før pause får han ballen fra Løberg, og denne gang sender han ballen mellom bena på keeper for å fullføre hattricket.

I andre omgang er vi gode fra start, og varter opp med flere mønsterangrep. De fleste ender dessverre uten tellende resultat, men det er virkelig nære på ved flere anledninger. Litt ute i omgangen kommer Vie seg 1 mot 1 mot en motstander og utmanøvrerer ham før han sender ballen forbi keeper og mot mål. Der dukker Killingberg opp og pirker ballen de siste centimetrene over streken. Helt greit, men bra de er gode venner fra før. Vie anmerket i ettertid at assist også er bra. Heldigvis får han målet sitt på tampen. Et strålende angrep sender ballen ned i venstre hjørne der Haugdal sender en perfekt pasning som Vie kan putte i tomt bur til 5-0. På tampen av kampen får Vega 2 sin eneste virkelig store sjanse der vi blokkerer første skudd fra kort hold før Tangvik varter opp med en klasseredning. Når Vega 2 setter returen over skjønner vi at det er vår dag, og ikke lenge etter kan sluttsignalet høres i Utleirahallen.

En utrolig morsom dag for oss, en solid gjennomført kamp i vår egen hall, med utrolig mange tilskuere ingen visste hvem var. Håper dagens kamp gir mersmak og fører til at mange kommer igjen ved neste anledning!