Futsal - Stallen

Postet av Utleira IL - Fotball den 3. Des 2015

Førstkommende lørdag, 5. desember, sparker Utleira Futsal i gang sesongen 2015/2016 med kamper mot Vega 2 og Tiller 2 i Byneshallen. Før det tenkte vi at det passet å presentere troppen:

Erland Tangvik (1997)

Førstekeeperen kom til oss fra Vegakameratene etter forrige sesong. Spilte noen kamper i Eliteserien på tampen av fjorårets sesong, og klarte seg meget bra. Prøvd seg som hospitant på landslagssamling tidligere i høst. Fotballbakgrunn fra Strindheim, spilte 2015-sesongen for Kvik.

Tamba Hassan Swaray (1998)

Andrekeeperen kom sent inn i laget. Ble headhuntet etter gode prestasjoner i Heimdal Indoor for Kolstad junior. Bra talent, flott fyr og veldig lærevillig.

Sivert Lund (1987)

Fjorårets Nidaros-kaptein var blant de første på plass i planene for Utleira Futsal. Spilt mange sesonger i Eliteserien for Vadmyra og Nidaros. Tidligere RBK-junior, senere Ranheim, Løv-Ham og nå Sverresborg som fotballspiller. Strøken venstrefot som vi håper vil gi mange mål.

Jon Arne Kråkenes (1988)

Flere sesonger for Tiller i Eliteserien, men er nå tilbake i barndomsklubben. Har spilt fotball for RBK junior, Strindheim og Nardo. Tiltenkt rolle som bakspiller. God til å lese spillet, og har både et kjapt hode og kjappe ben. Overgang ikke klar fra Tiller, men har gitt muntlig ja.

Håkon Kroglund Haugen (1996)

Vår yngste bakspiller, som allerede har vist gode ferdigheter i treningskampene. Forlater oss dessverre for å dra i militæret allerede i januar, men vi har store forhåpninger om å få ham tilbake etter et år i grønt. Fotball i Strindheim i år igjen, etter utlån til Rosenborg i fjor.

Erlend Tjøtta Vie (1991)

En av de andre Nidaros-spillerne som sto høyt på ønskelista. Kalles EPO pga. sin fantastiske fysiske form. Pluss på målteft og du har en nøkkelspiller. Fotball for NTNUI.

Torstein Haugdal (1997)

En av mange lovende 97-ere i troppen. Tross ung alder har han fått en del spilletid for Nardo i 2. divisjon denne sesongen. Slepen teknisk og kreativ offensivt.

Andreas Fossli (1997)

Hentet fra Vegakameratene, der han spilte en del i fjor, og var med til Ungarn på Europacup. Enorm fysikk og duellstyrke. Har vist evne til å prioritere futsal, noe vi liker svært godt. Hospiterte med landslaget i høst. Fotball for Strindheim og Nardo tidligere, Kvik denne sesongen.

Andreas Økland (1998)

Bakgrunn fra Utleira, men spiller fotball i Strindheim nå. Var med for Vega 2 i 1. divisjon i fjor, men er nå klar for å bidra for barndomsklubben. Godt hode og gode ben.

Jonas Uran Rønning (1998)

Hentet fra Vegakameratene, der han spilte en del kamper på slutten av fjorårssesongen. Har spilt både for Sjetne og Kvik denne sesongen. Treningsvillig, smart og helproff. Dessverre vært skadet i høst. Usikkert om han rekker denne sesongen.

Jørgen Nilsen (1998)

Hentet til Vegakameratene sammen med Rønning. Spilte for Vega 2 i hele fjor og leverte meget godt. Fotball for Sjetne. Bunnsolid type som kan brukes i flere posisjoner. Ute av spill med brudd i bein i foten denne høsten etter uforsiktig omgang med fotball i uegnet lokale. Forhåpentligvis klar på nyåret.

Lasse Gjengår (1998)

Ble funnet i hallen før vi hadde trening en gang i høst, og ble med for å prøve seg. Det gikk veldig bra, og i sin første treningskamp etter to uker trening satte han to mål på Jonsborg.

Even Rogstad Kvalvær (1999)

Funnet i hallen med nevnte Gjengår. Teknisk og rask med en fin venstrefot. Trent med RBK i høst, og ikke fått trent like mye som Lasse. Naturlig nok uskolert i futsal, men med treningsviljen på plass kommer det nok raskt.

Sigurd Ofstad Holan (1999)

Rekruttert internt på forslag fra fotballtrener. Gode holdninger, hardtarbeidende og uredd. Kommer til å ta store steg.

Erling Løberg (1997)

Trappet ned fotball i Nardo i år for å ha tid til andre ting, deriblant futsal. Meget eksplosiv og uforutsigbar spiller som kan stelle i stand mye trøbbel mot hvem som helst. Fikk prøve seg som hospitant på landslag denne høsten.

Lars Erik Eriksen (1994)

Spilt for Othilienborg de siste sesongene, men ble avgitt av Othilienborg til oss fordi de mente han var så god at han burde få prøve seg under veiledning av Kai Bardal. Det er vi veldig glade for. Enorm fysikk og en god skuddfot, samt meget god med ball.


Vi har i tillegg til disse en del spillere som er med i større eller mindre grad, men det er ikke helt avklart om/hvem av disse som skal være med for å spille kamper.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.