Kampreferat: Utleira - Molde HK Elite 2

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 31. Okt 2015

31. oktober 2015

Til tross for seks strake seire var det en spent gjeng som også i dag ankom hallen. Molde var dagens utfordrer, et lag med kun to spilte kamper, men dog fire poeng. Vi forventet å møte god motstand i dag.

Kampen får en målrik åpning, det står 4-3 etter drøye fem minutter. June er på hugget og viser svært gode ferdigheter. Tvillingsøster Lisa kommer også inn på banen, og er ikke mindre beskjeden. De noterer seg for flere scoringer hver. Moldes bakspillere treffer på det meste, og det er ikke vanskelig å se at det er elitespillere på banen. Dårlige avslutninger og tap i forsvarduellene, gjør at bortelaget går opp i en tomålsledelse etter halvspilt omgang. Vendepunktet kommer etter ikke bare én, men to redninger på 7-meterskast av en fantastisk Mathilde. Dette sammen med bra initiativ fra både Tora og Elisabeth framover, tvinger Molde til å ta en timeout. På tampen av omgangen er vi oppe i ledelsen, 11-10, men det går ikke mange minuttene før det er vi som må smelle timeout-kortet i bordet. De siste to minuttene rekker det ikke å skje stort. Lagene går til pause på stillinga 13-13.

Molde kommer best i gang etter hvilen, og har igjen to mål mer enn oss. De har funnet flyten og er bedre i begge ender av banen. Med ekstrem skuddkraft og presisjon banker de inn mål fra distanse etter tur. Vi gjør justeringer både av spillerbytter og formasjoner, men får det ikke til å stemme. Vi virker stressa og gjør ting litt halvveis. På det meste ligger vi under med seks mål. Det ser i alle fall Tora og Elisabeth ut til å ha tenkt å gjøre noe med. Gjentatte ganger får vi spilt oss til gode muligheter og etter tur dunker de ballen bak gjestenes sjanseløse målvakt. Tidsvis spiller vi også utrolig godt forsvar. Sju minutter gjenstår, men vi ligger fortsatt under med fire. Taktiske endringer gjør at vi også får grei kontroll på Moldes to mestscorende. Det koker på banen. Fire minutter gjenstår da vi ryker på ei utvisning. Vi ligger under med to mål. På slutten har vi flere muligheter der vi kan redusere, om ikke også utligne og ta ledelsen. Vi blir stressa og altfor unøyaktige i de avgjørende situasjonene, og taper til slutt 24-26. Synd å ryke på sesongens første serietap på denne måten. Rett og slett en dårlig dag på jobben.

Elisabeth blir vår toppscorer og Utleiras beste spiller i dag.

Utleira - Molde HK Elite 2 24-26 (13-13)
Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 3, Tora Sletvold 3, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 3, Lina Torvik, Malin Løset 1, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 6, Hanna Kroppan, Mathilde Holck, Thea Nitteberg 2.