Kick-off Innebandy 12. november

Postet av Utleira IL den 29. Okt 2015

Utleira IL har kjøpt inn innebandyutstyr, både for barn og voksne. Bandyregion Midt-Norge har også tildelt tid i Utleirahallen for innebandyaktivitet for barn og voksen. 12. november blir det kick-off møte kl. 20.30 i klubbhuset, med påfølgende trening for voksne. Her er alle velkommen. Dette er et lav terskel aktivitetstilbud for foreldre og andre voksne i vår bydel. Målet er å ha det gøy, samtidig som man etterhvert mestrer spillet.

Utleira IL har pr i dag ikke en egen avdeling for innebandy, men har lisens for spill. Klubben har også knyttet til seg noen ressurspersoner som ønsker å etablere en avdeling i Utleira IL. De trenger hjelp fra andre voksne i idrettslaget. Å starte et foreldretilbud vil kartlegge om det er personer som etterhvert kan tenke seg å bli trenere i innebandy for barn.

Uansett om du vil trene selv, og/eller har barn som gjerne vil starte med innebandy, så kom på kick-off 12. november kl. 20.30 i klubbhuset. Velkommen!





2 Kommentarer

Kommentarer

  • Utleira IL

    Da er du med neste gang Hans-Jørgen.

    12 november 2015
  • Matheo Gerhardsen

    Midt i kvallik for Norge da gitt. Har lyst til å være med, men i dag skal jeg se fotballkamp. Mvh Hans-Jørgen Gerhardsen

    12 november 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.