Kampreferat: Heimdal - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 25. Okt 2015

24. oktober 2015

Heimdal sto for tur, laget nederst på tabellen med null poeng så langt. Selv var vi fortsatt ubeseira, og denne kampen var på ingen måte mindre viktig enn noen av de andre. Her var det bare å brette opp ermene for å slåss om en ny seier.

Hjemmelaget bruker ikke lange tiden før de er oppe i 2-0. Nok en vanskelig start for vår del, men vi henter inn Heimdals lille forsprang og går deretter opp i ledelsen, 2-3. Vertene utfordrer vår tålmodighet voldsomt med sin "gå-håndball". Heldigvis lykkes vi bra her etter litt småjustering og står godt bakover med en dyktig Hilde i mål. Dette fører til at vi får kjørt tempo framover og Thea med sin ekstreme hurtighet får løpt inn flere mål på kontra. Trude er heller ikke beskjeden med sine bidrag, hun scorer både mål og skaffer oss 7-meterskast. Malin kommer på banen og får skapt mye. Hun er i tillegg meget sikker fra 7-metersmerket. Vi går til pause på stillinga 7-11.

Thea fortsetter scoringsshowet i andre omgang, noen av de servert på sølvfat fra Camilla, som for øvrig storspiller i mål. Hanna og Mathilde H, begge eks-Heimdalspillere, får virkelig vist at de har tatt steg i ny klubb. Med solid forsvarsspill, hurtige ballvekslinger og gjennombruddsterke spillere sørger vi nå for å øke forspranget enda mer. Malin setter inn det ene 7-meterskastet etter det andre. Lina er kommet innpå og får markert seg tvert. Nok til at Heimdal tar timeout på stillinga 11-20 med ti minutter igjen å spille. Vi vinner til slutt med 11 mål, og såpass bør i alle fall forskjellen være mellom topp og bunn i divisjonen.

Heimdal - Utleira 15-26 (7-11)
Camilla Nybø, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 1, Mira Normannsen 1, Tora Sletvold 2, June Nilsen 4, Lina Torvik 3, Malin Løset 5, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen 1, Elisabeth Hammerstad, Hanna Kroppan 2, Mathilde Holck 1, Thea Nitteberg 6.