Samarbeidspartner: 3T

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 6. Jul 2017


3T-Treningssenter har hele 15 (!) sentre i Trøndelag. Vi har benyttet oss av deres fasiliteter i mange år nå, og kunne aldri tenke oss en hverdag uten. Kjekt er det at 3T har senter spredt utover hele byen. Det gjør at hver enkelt av oss kan trene der det passer oss selv best, ut ifra bosted, skole, jobb og lignende. I tillegg er mulighetene svært mange, noe som gjør at man kan tilpasse treninga etter behov.

Hos 3T kan vi gjøre alt fra å trene tøff styrke- og utholdenhetstrening, gjennomføre fysiske tester, drive skadeforebyggende og opptrening etter skade, restituere i basseng og delta på et flust av artige, varierte og energiske gruppetimer. Mathilde Holck har skrevet et innlegg på sin blogg om da vi ble invitert med på crosstraining på 3Ts nyeste og råeste senter i Ilsvika. Les innlegget her.

3T har lange åpningstider og ekstremt dyktige ansatte som alltid ønsker deg velkommen og er tilgjengelig om du trenger veiledning og hjelp. 3T kan også tilby deg personlig trener, barnepass, solarium, badstu, frokost, squash og cageball. De selger også sporty klær og tilbehør i sine 3T-shops. Det går også an å handle via nett.

Vi setter utrolig stor pris på støtten!







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.