Idrettsglede!

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Mai 2015

Jenter 02 er en sprudlende gjeng med 15 jenter, som de to siste helgene har opplevd og skapt idrettsglede med deltakelse på Tiller cup, hvor begge lag kom til kvartfinale i A-sluttspill og DNB Trondheims cup, hvor laget tok sølvmedalje i A-sluttspill.





Trenerteamet har gjennom mange år skapt leikne treningsøkter, som samtidig har gitt god treningspåvirkning på kroppen. Trenerne har vist at idrett og bevegelse fungerer aller best når man har det vanvittig moro!

Trygghet, trivsel, mestring og begeistring er det som er viktig.

Den ekte idrettsgleden kommer innenfra og hentes fra gleden av å lykkes i sin egen utvikling og sammen med andre. Jenter 02 leker mye på trening og dette drar trenerne med seg inn i det organiserte treningsarbeidet.

“Idrettsgledesprederrollen” gis herved til Hege og Anita, for all den jobben de har lagt ned, både ukedager, helger, og høytid i mange år, og nå det siste året ønsker vi også å rette en stor takk til hele trenerteamet, Kenneth, Thomas, Stine og Vegard, Sanne og Mira fra topphåndballen, som har ledet en trening i uken i 8 uker.



Ønsker å bruke ordet idrettsgledespreder, fordi dem har skapt fantastisk aktivitet, og bygget et lag med flotte positive jenter, som det er en glede å følge fra sidelinjen, både på trening og kamper.

Aina Sæterli
Foreldrekontakt håndball J02

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.