Heimdal - Utleira Topphåndball

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2015

Cecilie Ljostveit
8. januar 2015

Torsdag kveld var klart for returoppgjør mot Heimdal. Hjemmekampen i september hadde vi stålkontroll på, og ledet allerede med åtte ved pause, og kampen endte med en grei femmålsseier til slutt. Siden da har Heimdal hatt stigning i sine prestasjoner og lå på plassen under oss på tabellen før dette oppgjøret. Skulle dette bli deres revansje?

Vi starter kampen bedre enn vi vanligvis gjør. Artig å prøve det også! Forsvaret er bra og vi kommer til gode sjanser framover, men sliter med å få satt ballen i mål. Vi ligger under 3-0 før vi klarer å lure inn vår første scoring. Den neste perioden snur vi 5-4 til 6-9. Videre spiller vi jevnt, men det er likevel vi som går til pause med ledelsen 9-11.

Etter pausen fortsetter vi å spille jevnt med hjemmelaget. 40 minutter er spilt og vi har begynt å få et solid forsprang. Det står 12-17. Vi faller noe sammen i forsvar og inviterer Heimdal inn i kampen igjen. De neste ti minuttene er det de grønne som har best uttelling og reduserer vår ledelse fra 13-20 til 16-20. Derfra kommer det veldig godt frem at vi rett og slett er bedre trent. Vår høyre side er veldig, veldig dyktig. Sanne banker inn mål etter mål, og står med hele ni scoringer til slutt. Cecilie har virkelig funnet frem storslegga og vært i kanonform den siste perioden. Utrolig gøy! Mathilde står igjen glimrende i målet, og vitner kan fortelle at slike kontringsballer har knapt nok blitt sett på kvinnesiden noen gang.

Tredjeplassen er igjen vår, og på torsdag spiller vi årets første hjemmekamp. Herfra går det slag i slag, så stay tuned!

Heimdal - Utleira 17-26 (9-11)