Meldal - Utleira Topphåndball

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2015

Malin Løset
20. november 2014

Torsdag besøkte vi Meldal, laget som lå hakket under oss på tabellen. Meldal hadde 12 poeng på 10 kamper, og vi hadde 13 poeng på åtte kamper. Det er tøft å være bortelag i Meldal og vi visste det ville bli en tøff kamp. Stemninga i laget var god, og vi var veldig klare for å kjempe om poengene.

Det er Meldal som kommer best i gang og går opp i ledelsen. Vi kommer oss til gode sjanser men klarer ikke å sette ballen i mål. Etter hvert begynner vi å finne litt mer ut av det og vi tar igjen Meldal. Elisabeth utligner til 6-6 og etter det tar vi ledelsen. Vi jobber godt bakover, og Hilde står bakerst å redder det som kommer. Selv om vi er til tider litt stresset går vi til pause med ledelse 7-12.

I andre omgang klarer vi ikke å riste Meldal helt av oss, og de tar innpå. De har gode skyttere som treffer fra distanse. Vi blir litt stresset og har noen dårlige avslutninger. Vi jobber bra tilbake og står godt i etablert forsvar. Dermed hindrer vi Meldal i å utligne. Malin gjør gode innhopp i begge omgangene og bidrar med høyt tempo i angrepsspillet. Bakspillerne våre begynner å treffe bak fra banen og er også flinke til å spille ut til kantene. På slutten viser vi at vi fortsatt har krefter igjen, og rykker ifra de siste minuttene. Pia avslutter det hele med en lur scoring på frikast i siste sekund.
Meldal - Utleira 21-27 (7-12)