Det ble en overbevisende hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 18. Okt 2021

Etter årets svakeste kamp mot et Sverreborg på Tirsdag som fikk en drømedag på jobb var våre spillere tilbake på rett spor etter å ha forbredt seg godt siden Tirsdag. Sulten var tilbake i øynene og viljen til å stå samlet og gjøre jobben bakover var på plass. Det ble en forykende start på kampen med veldig bra ankomstspill og gode kontrapasninger fra Målvakt Hannah Tornes. Vi fikk brukt tempoet i laget. Fart er noe som passer våre spillere godt. Det gir et stort hjemmepublikum en type håndball som gir mersmak.  Det står 16 - 8 på tavla til pause. 

Det som ofte skjer i håndball når det ene laget har kontroll er at kvaliteten ofte daler litt i andre halvdel. Fortsatt skaper laget mye, men er litt mer unøyaktige i avgjørende pasninger, skudd som gjør at omgangen totaltsett blir litt jevnere. Utleira har god kontroll hele kampen og vinner komfortabelt 28 -16 . Nå venter en meget viktig treningsperiode med forbredelser til toppkamp mot Elverum den 31.Oktober. 

Hannah Tornes blir stadig bedre. Hun takker sin målvaktstrener Annick Lipman for fremgangen og det gode samarbeidet de har opparbeidet over tid.  lipman jubler i bakgrunn etter nok en god redning av Hannah. 

Andrea Sunde 17 år fra Ålesund tok med seg håndballskoa til Trondheim før sesongen for å utvikle seg som håndballspiller. I går fikk hun sitt gjennombrudd i 2.divisjon. 

Ingvild følstad var i scoringshumør i går å ga seg ikke før hun hadde 8 baller i kassa. 

Hannah tornes ble kåret til kampens beste spiller . 

Alle med hjertet i Utleira bør sette av den 31.Oktober kl. 13 00 i Utleirahallen. Da trenger laget full hall i ryggen mot tabellnabo Elverum. 


Her kan du lese kamprapporten. 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377908


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.