Flåm og Følstad tok ansvar

Postet av Utleira IL den 17. Sep 2021

I banespillet dominerte Utleira i 1.omgang, men ballen ville ikke i mål. Det ble skapt veldig gode muligheter både i etablert og ankomstspillet. Kantene var aktive og andrebølgen med bakspillere ville fremover på banen. Veldig fin håndball å noe av det beste spillet man har sett så langt i sesongen. Litt mer stang inn, så hadde kampen vært avgjort allerede til pause. Byåsen får med dette muligheten til å henge seg på. Til Pause leder Byåsen 13 -12 .

Ingvild flåm var helt klart kampens beste mot Byåsen.

I andre omgang blir det litt det samme i starten, men Utleira begynner nå å få flere baller i mål. Byåsen svarer med et offensivt forsvar som vi på vår side klarer å løse godt. I denne omgangen er det helt klart rutinen til Flåm og Følstad som drar laget fra å ligge bak til en meget komfortabel 8 måls ledelse 3 minutt før slutt. Ekstremt lite tekniske feil på vårt lag.  Banens beste på Utleira ble Ingvild Flåm.

Ingvild Følstad styrte laget gjennom hele kampen.

Vi gratulerer spillere og Trener team med en godt gjennomført bortekamp.I helga reiser våre juniorer på NM 20 runde til Follo. Kampene kan du se på direktesport.no.