Ny seier og full poengfangst i helga

Postet av Utleira IL den 5. Sep 2021

Det er alltid spennende med sesongstart. Det er lite tvil om at Utleira sitt 2.divisjonslag var spente da det ikke ble spilt tellende kamper i fjor årets sesong.  I dag var det ny kamp hvor Storhamar var motstander.

Det ble en fartsfylt kamp der våre spillere satt standarden fra avkast og traff hverandre godt i spillet.  Til slutt sto det 24 - 33 på tavla etter 11 - 19 til pause.

Willy etter kampen:

Vi var litt spente hva de kom med! Men vi lyktes fra første minutt Samspill satt bedre, mindre tekniske feil og godt forsvarsspill En bra kamp hvor vi fulgte vår plan. Alle fikk prøvd seg og det er bra å se at de unge bidrar i laget  med tanke på at vi i år har mange nye spillere Det lover godt for sesongen videre!

Ingvild Holmen leverte en meget god kamp bakerst, begge målvaktene har hatt ei god helg. Nå reiser vi hjem med 4 poeng og skal jobbe godt i uka som kommer og være klar for ny kamp mot CSK til helga

Helena Bekken

En bra lagseier, der alle bidrar. Vi rykker i fra tidlig i kampen og ser oss aldri tilbake. Vi har en god rytme framover og står også bra bakover.

Emma Eidem Olsen

Veldig god kamp av alle. Starter kampen med godt forsvar og gode angrep framover. Rykker tidlig i fra, og lar de aldri komme innpå. Artig at alle får spilt, og at nivået ikke faller når vi gjør bytter. For min egen del har jeg fått skuddene litt mer til å sitte i helga, noe som selvfølgelig kjennes godt.

Sandra Tran

Det er deilig å starte sesongen med 4/4 poeng!! En fartsfylt kamp med masse mål. Vi spiller godt sammen, selv om vi har mange nye spillere. Det er mye bredde i laget, og er alt i alt veldig fornøyd med egen og lagets innsats! Super lagseier!!

Neste kamp for laget er hjemme mot Charlottenlund  i Utleirahallen kl. 1800  den 12. September .