En merkelig håndballkamp

Postet av Utleira IL den 26. Aug 2021

Det lugget godt i starten av kampen der Levanger sin målvakt satte standarden å stengte buret totalt. Det virket som om hjemmelaget hadde litt overtenning som kom ut i en del tekniske feil og lite oppbyggende spill. Levanger fikk en behagelig start og dro fra med hele 9-1 til å begynne med. Først da fikk Utleira litt mer kontroll på banespillet og vant siste halvdel av første omgang 7-2.

Det ble ikke merkbar forbedring i 2.omgang. Begge lag virket litt tunge og uten tempo i sitt ankomst spill. Det ble mye stanging mot forsvar på begge sider uten at det fløyt for noen av lagene fremover på banen. Det ble en målfattig kamp der Målvaktene og forsvar ble beholdningen for begge lag. Levanger vant kampen 20-14 og møter nå Molde Elite i neste runde.

Kampens beste spillere for Utleira ble målvakt Ingvild Skaufel Holmen og Sofie Fuglaas.