Støtt Utleira mot Levanger i NM

Postet av Utleira IL den 23. Aug 2021

På onsdag får våre spillere på 2. divisjon bryne seg mot 1. divisjonslaget Levanger. Vinneren av kampen møter Molde Elite i neste runde. Det har vært en lang oppkjøring for begge lag og det blir spennende med tellende kamp igjen. Lagene kjenner hverandre godt da de møttes i Topphåndball Weekend 14.August. Da vant Levanger med et mål. Vi vet at Levanger har noen spillere i bakhånd som ikke deltok på den kampen.

Willy Refsnes

Hovedtrener for Utleira 2. divisjon Willy Refsnes hadde dette å si om årets oppkjøring og tanker om NM-kampen på onsdag. 
Forventningen er å gjennomføre en god kamp og selvfølgelig seier. Sesongoppkjøringen har vært meget bra, med egen samling på Frøya, Topphåndball Weekend og treningskamp mot CSK. Jeg synes vi har kommet overraskende langt med laget når vi tenker på at mange har vært uten håndballtrening i 16 mnd og ikke spilt en eneste kamp siden mars 2020. Hovedfokus er selvfølgelig seriestart den 4. september, men vi ønsker å komme så langt som mulig i NM også, sier Willy.

Eirin Skogen er en av de etablerte spillerne i Utleria sitt Mannskap. Hun hadde dette å si før kampen på onsdag.

- Vi fikk smake på hva Levanger har å by på under Topphåndball weekend. Der ble vi møtt med et tempo og trykk som det er lenge siden vi har kjent på. Vi kommer nok til å møte et tent Levanger som ikke kommer til å holde noe tilbake. Så vi forventer en jevn og tøff kamp, med mye god og underholdende håndball, sier Eirin.

Levanger sin nye hovedtrener Alexei Shestakov har gitt oss en liten oppsummering av årets oppkjøring for Levanger og kampen mot Utleira på onsdag.

- Laget har lagt et godt fysisk grunnlag for årets sesong og viser denne fremgangen på testing. Ellers har det vært mye fokus på å få inn prinsippene våres i etablert forsvar. Nå begynner samspill og timing å sitte i det etablerte angrepet også. Vi har stort sett den samme troppen som forrige sesong, som gjør det lettere å bygge videre på det gode arbeidet som ble lagt ned sesongen før. Vi har som mål å stabilere oss som et 1.divisjonslag og ta nye steg som et kollektivt lag. Når det gjelder kampen på onsdag, så forventer vi å komme seirende ut av den.

Vi ønsker Levanger vel møtt til kamp på onsdag i Utleirahallen. Kampen starter kl. 1900. Håper også på stor oppslutning fra publikum og presse. 

https://www.facebook.com/events/4235545929865236/?ref=newsfeed


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.