Toppserie-kvalikk ble suksess

Postet av Utleira IL den 22. Aug 2021

Utleira Håndball arrangerte lørdag toppserie-kvalik for J20 og partnerklubb Tiller sitt J16-lag. Elnesvågen og Steinkjer var motstandere for Utleira i J20, mens Tiller J16 møtte Skaun og Ørsta.

Dagen åpnet med et litt smånervøst Utleira J20 som kom bakpå i starten av kampen mot Steinkjer. Stilling til pause ble 7-6 til Utleira. 2.omgang startet litt friskere, men som i første omgang gikk det litt i sirup med en del tekniske feil og lite flyt i spillet fremover på banen. Steinkjer var gode bakover og stengte til tider helt bakerst. Utleira jenten dro det til slutt i land med seier 22-18.

Senere på dagen slo Elnesvågen Steinkjer. Dermed var både Utleira og Elnesvågen klar for toppserien. Kampen mot Elnesvågen ble veldig bra for Utleira J20. Et mye mer tent og samspilt lag entret banen. Det var god plan på både angrepsspill og forsvar. Alt i alt ble dette en meget god dag for Utleira sitt J20 lag.

Trener Terje løkke var god fornøyd med responsen han fikk fra sine spillere inn mot kamp to. Her flankert av Vendela Bekken, Hanne Torsnes og Tuva Wilmann.

ET LAG MED STOR BREDDE

Tiller sitt J05 lag har en bred og god stall før sesongen godt fordelt mellom posisjoner på banen. Første kamp ble jevn lenge mot et annet godt trøndersk lag fra Skaun. Det ble en god fight der Tiller stakk av med seieren. Tiller og Skaun slo Ørsta som stilte med et ungt lag med mange spillere født i 2006 .

Karoline og Andrea Tiller J05

Jeg er godt fornøyd med egne prestasjoner både fremover og bakover på banen. Jeg er veldig glad for å være en del av et lag med god bredde og godt samhold. Det var veldig gøy å spille kvalik i Utleirahallen da var god stemning i hallen, sier Karoline.

- Jeg er fornøyd med lagets prestasjoner både fremover i angrep og bakover i forsvar. I forhold til egne prestasjoner så syns jeg at min egen innsats i forsvar var bra, men manglet litt bevegelse i angrep. Laget vårt spilte veldig bra i dag takket være at vi har god bredde i laget, godt samhold og fine utviklingsmuligheter i samarbeid med Utleira. I første kamp satt ikke forsvaret helt og lite fart i ankomst. I siste kamp hevet vi oss betraktelig som lag og satte både forsvaret  og hurtighet iankomst. Det er fortsatt tidlig i sesongen så vi har ikke blitt helt samspilt enda, men det kommer fort. Alt i alt en super dag, sier Andrea.

Trenerteam Tiller J05

Det var spennende  å måle krefter mot andre gode lag i regionen. Er veldig godt fornøyd med at vi etterhvert fikk ut det beste av spillerne på laget, og at vi fikk brukt hele bredden. Må også berømme Utleira for å skape en god ramme rundt hele arrangementet og topp stemning i hallen, sier Tillers trenerteam.

Emma og Guro Skaun J05 

Det var en artig dag og at vi var veldig spent på hvordan det ble å endelig spill en ordentlig kamp igjen etter nesten 10 måneder! Artig med litt spenning i kampan. Vi gikk dessverre på et surt tap, men også en deilig seier, og til tross for tapet mot Tiller kommer vi oss videre!!!! Vi glede oss, sier Guro.

Det var artig å endelig spille tellende kamper og i tillegg til å ha publikum igjen etter over et og et halvt år med korona-restriksjoner. Dagen startet med et surt tap mot Tiller, men med en solid seier mot Ørsta klarer vi likevel å kvalifisere oss til toppserien. Noe vi har hatt et mål lenge. Det blir gøy å spille i en serie der man møter litt annen motstand enn det man har møt tidligere, i tillegg til å spille mot lag som er jevngode. Alt i alt er jeg fornøyd med både egen og lagets innsats, sier Emma.

Sven Tore Jacobsen, Skaun/Byneset J16.
- For oss var det en flott dag. Vi spilte våre første offisielle kamper på 8 mnd. Kjempeartig og når vi i tillegg greide å kvalifisere oss til regionserien J16, er vi kjempefornøyd. Vi har fått en del nye spillere, så spillemessig er det en god del å gå på, men jentene har framgang hver dag!!   Så slike dager blir svært viktig for å videreutvikle relasjoner både på og utenfor banen. All honnør til arrangøren, fine fasiliteter både for spillere og publikum, blide og hjelpsomme folk, og god gjennomføring iht tidsplanen. Bra jobbet, og takk for oss, sier Sven Tore.

- Det var veldig kjekt å spille mot nye lag. Vi visste vi var et år yngre og at det ville bli tøffe kamper. Men vi fikk god spilleerfaring av det. Og ikke minst er det kjempekjekt sosialt med slike turer. Egne prestasjoner svinget veldig. Var kjempenervøs første kampen. Skal hjem for å trene enda mer til neste år, sier Thea.

Elnesvågen med trener og spillere var godt fornøyd med å være klare for toppserien.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.