Før kamp: Utleira - Haladás

Postet av Futsal herrer den 21. Aug 2021

Den ungarske mesteren venter i første kamp i UEFA Futsal Champions League.

Gutta er altså på plass i Albania for spille tre kamper i kampen om avansement til hovedrunden, og vi starter like godt med gruppefavoritten Haladás i vår første kamp på åtte måneder.

Haladás, fra grensetraktene mot Østerrike, deltar for første gang i turneringen, etter å ha utkonkurrert den tidligere Vegakameratene-motstanderen MVFC Berettyóújfalu i sluttspillsfinalen i fjorårets sesong. 

Kai Bardal har følgende kommentar om den første motstanderen:

Haladás er mesterlaget fra en liga som kanskje er blant de 6 sterkeste i Europa. Ungarn hadde faktisk en semifinalist (Györ) så sent som i 2018. Györs kaptein i den sesongen, spanske Juanra, er nå trener for Haladás. Det er en forholdsvis jevn liga, der mange lag henter profilerte utenlandske spillere. Haladás tok sitt første seriemesterskap i år og siden de ikke har noen egne koeffisientpoeng så må de spille preliminary. Dette er en type lag man som regel bare møter i en Main Round, så det er en attraktiv motstander. Vi går til en sånn kamp med lave skuldre og høy tenning. Her får vi målt oss, og det liker vi.

For vår egen del kan vi melde om en skadefri tropp som er klare for oppgaven som venter. Vi har trent godt og jevnt helt siden ligaen stoppet i januar, selv om vi selvfølgelige er spente på hvordan vi ser ut i kamp etter en så lang periode uten. Oppgaven er på mange måter formidabel, men absolutt ikke umulig om vi klarer å levere opp mot vårt beste. 

Kampen sendes ikke av arrangøren, siden de kun streamer sine egne kamper, og vi har derfor sendt en mann gatelangs i Tirana i dag for å jakte stativ så vi kan få streamet med mobilen på en tilfredsstillende måte. Dersom internettet i hallen ikke svikter oss kan du derfor se kampen på våre Facebook-sider fra klokka 17:00.

Vi skal uansett holde dere oppdatert med tekst i løpet av kampen, og håper å komme tilbake med høydepunkter og intervjuer når kampen er over. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.