Soneopplegg og samling 5.-6.oktober

Postet av Utleira IL - Ski den 27. Sep 2019

Sør-Trøndelag skikrets jobber aktivt med å etablere et sonesamarbeid for utøvere 11-16 år,, og 26.september ble det avholdt et felles trenermøte for alle klubbene i vår sone. Live Spilker har hovedansvaret for sonearbeidet i Trondheim, men hun kan ikke gjøre alt alene. Alle klubbene ga uttrykk for at dette er et godt tiltak som de vil støtte opp under. Et slikt samarbeid er ekstra viktig for de små klubbene, som for eksempel Utleira. Men de store klubbene ser også nytte i at utøverne gis bedre mulighet til bli bedre kjent med flere, besøke flere arenaer og kjenne at de er en del av et større langrennsmiljø. Sikkert kjekt for trenere også å få litt inspirasjon fra andre. 

Bratsberg IL arrangerte dagsamling 8.september, neste samling er i samarbeid med Malvik IL 5.-6.oktober – meld dere på😊 Lørdag 5. er det imidlertid bare for 14-16 med Hommelvik Grand Prix rulleski. Søndag 6. blir det en felles økt for 11-16 år på Jervskogen. I november skal Utleira IL stå som medarrangør, vi jobber med å få på plass dato og fasiliteter. Årets siste dagsamling blir i desember. Etter jul vil vi prøve å legge opp til noen felles treninger hos de ulike klubbene. 

Det er opprettet en gruppe på Facebook Sør-Trøndelag Skikrets – sone Trondheim. Anbefaler alle med utøvere 11-16 år til følge den og få med seg hva som skjer fremover. Samlinger og treninger blir lagt inn i aktivitetskalenderen, påmelding til samlingene gjøres imidlertid på Facebooksiden. Line Beate kan ordne med påmelding hvis noen ikke er på Facebook.

Veldig bra at dette er i gang! Nå er det opp til oss å benytte oss av et større miljø og legge til rette for at utøverne får mulighet til å trene med flere. For neste sesong vil sonesamlingene planlegges tidligere for å unngå kollisjoner med andre samlinger.

PS! Utleiras nærsamling på Gjenvollhytta 26.-27.oktober ligger i kalenderen, mer info kommer.


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline