Påmeldingsrutiner Utleira IL Ski

Postet av Utleira IL - Ski den 6. Des 2018

Skisesongen nærmer seg, og snart er de første skirennene. I den forbindelse legger vi ut en påminnelse i forhold til påmeldingsrutiner:


Meld på før påmeldingsfristen går ut (klubb dekker ikke etteranmelding). Påmeldinger foregår i "Min Idrett". Om man velger "Klubben betaler" MÅ PÅMELDINGEN GJØRES DAGEN FØR PÅMELDINGSFRISTEN. Dette for at klubben skal ha mulighet for å betale før fristen.


Meld på når du vet at dere skal delta, ikke for hele sesongen (gjerne ca 1 uke før rennet). Om man ikke deltar må klubben fortsatt betale startkontingent. Det er mulig å melde av inntil påmeldingsfristen, så blir man syk, meld av om fristen ikke har gått ut.


Dekning av startkontingenter i konkurranser, tilskudd til reiser/aktiviteter osv. forutsetter at aktivitetsavgift i kategori «Aktiv» er betalt til Utleira IL Ski/friidrett for den aktuelle sesongen, samt at medlemskap i klubben er betalt.

Utleira Ski/friidrett dekker startkontingenter som følger:

* For utøvere til og med 12 år (barn): Terminfestede konkurranser (NSF) i Midt-Norge (ST, NT, MR) 

* For utøvere 13+ år (ungdom, junior, senior): Terminfestede konkurranser (NSF) i Norge

Dette ihht barneidrettsbestemmelsene.

Startkontingenter i andre konkurranser dekkes ikke. Styret kan imidlertid godkjenne hel eller delvis dekning av deltagelse i andre konkurranser etter søknad på forhånd.

Deltagelse i tur-/mosjonsrenn og -løp dekkes ikke.


Styret Utleira Ski
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline