Informasjon fra styret i Utleira håndball 29.08.2018

Postet av Utleira IL den 29. Aug 2018

Første halvår i år har vært spesiell for håndballavdelingen i Utleira IL. I januar i år trakk leder og styre seg fra sine verv med øyeblikkelig virkning. Fram til nytt styre ble valgt, ledet Atle Tvinnerheim håndballstyret. Aktiviteten i håndballavdelingen har vært driftet som vanlig.

-Vi har brukt de siste månedene på å prøve å få oversikt over situasjonen. Det har vært krevende, fordi det er lite dokumentasjon på hva som er gjort tidligere, sier nyvalgte styreleder i Utleira håndball, Nina Flytør.

Sammen med seg i styret har Flytør styremedlemmene Pål Nøst (økonomi), Siri Iversen (region), Marius Hellem (dugnad/arrangement) og Odd Benestad (Info/Web). Sportslig leder er Willy Refsnes.

For å få en best mulig oversikt over det som rører seg i håndballmiljøet i Utleira ber det nye styret om at medlemmene tar kontakt om det er saker som har blitt liggende.

-Det er viktig for oss å få kjennskap til om det er saker medlemmene ikke har fått svar på tidligere. Vi kan da prøve å løse disse i samarbeid med medlemmene våre, sier Flytør.

Styret er opptatt av å jobbe for bedre samhandling i håndballavdelingen og få til en rød tråd i det håndballfaglige arbeidet og den sportslige styringen.

-For å få til et best mulig tilbud for våre dyktige håndballspillere er vi avhengig av et tett og godt samarbeid med trenere/lagledere.I den forbildelse er det viktig å avklare forventningen til hverandre. Videreutvikling av sportsplanen og annet planarbeid vil være sentralt i det videre arbeidet, sier Flytør.

Håndballstyret er opptatt av å ha god dialog med medlemmene, og de som ønsker å kontakte styret kan gjøre det på følgende kanaler:

handball@utleira.no og på https://www.utleira.no/p/3135/handball


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline