Hallfordeling september må endres igjen...

Postet av Utleira IL den 27. Aug 2018

Til alle håndballag i Utleira IL.
Vi ber alle lag fylle ut og sende inn dette skjemaet angående halltid denne sesongen så fort som mulig.
Siste frist onsdag 29. august kl 12.00.
https://www.utleira.no/p/35589/onsket-halltid-handball-20182019

Grunnen til dette er at håndballavdelingen må gjøre en ny gjennomgang av hallfordelingen. Dette er den viktigste fordelingen, ettersom det er en svært viktig og begrenset ressurs som skal fordeles mellom ulike grupper.  Når dere nå gir oss oppdatert informasjon, så vil vi være bedre rustet til å finne beste løsninger for hele klubben. Ber om at alle forteller oss når laget kan trene i stedet for å gi oss et ønsketidspunkt.  Vi trenger fleksibilitet fra alle dere som skal få tildelt treningstid.  

Om mer enn 20 lag ønsker flere treninger på 1,5 timer hver på hel bane i primetime, så blir det vanskelig å gi førsteønske til alle. 

Vi ser at forutsetningene for lagene har endret seg siden i vår - dette handler om spillernes timeplaner, nye trenere, spillere og støtteapparat, endringer i treninger og kamper i andre idretter, osv. Problemet er at en god hallfordeling fra juni ikke lengre fungerer på grunn av ulike faktorer. Dessverre er det flere lag i hallfordelingen fra søndag, som ikke klarer å bruke treningstiden sin overhodet den nærmeste måneden. 

Ellers har det sneket seg inn en feil i hallfordelingen, ettersom håndball har ekstra halltid på tirsdager i september i byte mot en hallflate på onsdager. Dette endres tilbake fra oktober. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.