Storsjøcup 2018

Postet av Fotball J15 den 30. Mai 2018

Da nærmer det seg årets Storsjøcup 2. til 7. juli.


Vi har fått leid et hus med 24 firemannsrom med eget bad, huset har 96 sengeplasser som kun vi disponerer. Det er oppholdsrom og sitteplasser til ca 30 med eget kjøkken. Vi har også muligheter til å bruke messa som har storkjøkken og matsal. Med at vi måtte ordne med bolig selv i år, må vi også stå for maten. Vi gjør innkjøp til frokost, matpakke til lunsj, middag og en lett kveldsmat. Her må alle foreldre som er med ta en dugnad på kjøkkenet (kommer tilbake til liste).

Det er ikke dyne og puter der, så laken og sovepose må være med.

Pris per natt per person er 200,- og man må betale for hele "cup" uka (5netter) uansett om man er der kun noen dager. Skal avklare nærmere hvordan vi gjør det med betaling for dere foreldre som skal være med. Cupen tar en avgift på 600,-  per spiller. Vi har valgt å dekke mat til jentene av lagskassen)

Stedet heter Grytan (10 min fra Odensala arena der Storsjøcupen sitt hovedområde er, og like ved Brunflo der vi bodde i fjor).


Innbetaling for å være med på cup pr spiller blir da kr. 1600,- (cupavgift/overnatting/mat).

Betales inn til lags kassen på kto: 4358.16.19473 (merk innbetaling med storsjøcup og navn på spiller) innen 15.juni.


Kampene starter tirsdag så vi regner med avreise mandag tidlig ettermiddag. Kommer tilbake til avreise tidspunkt. Fint om de som har ledig plass i bilen melder i fra. Vi må koordinere sånn at vi får med oss alle. Ikke alle har med seg sine foreldre. De som skal sitte på gjør vi som i fjor at de betaler til sjåføren 300,- pr vei.

Kommer med pakkeliste til jentene etterhvert.


Mer info om Storsjøcup finner dere her: http://www.storsjocupen.se/


 


 




Kommentarer

— Guest