Ny utlevering av toalettpapir og tørkerull torsdag 3. mai

Postet av Utleira IL den 26. Apr 2018

Det ble nylig utlevert over 1000 sekker med papir, men våre erfaringstall viser at vi bør selge opp mot 1700 sekker, så her er det nok mange som ikke har kjøpt. Pr i dag er en blå container og hele driftsgarasjen full av papir. Viktig at alle bidrar til at det selges mest mulig papir og at vi får ryddet garasjen torsdag 3. mai

Det er mange som ikke har bestilt og hentet toalettpapir ennå. Hver familie med en fotballspiller skal minimum ha 4 sekker og en familie med flere fotballspillere skal ha minimum 6 sekker. 

Bestill i dag og hent papiret torsdag 3. mai kl 17.30-19.00 på baksiden av Utleirahallen. Det blir ekte drive-in for de som har kjøpt på explendo.no. 

Papiret kan bestilles og betales via Explendo på forhånd. Pris pr sekk er 320,- (ingen tilleggsavgifter). Link til bestilling (kan fremdeles benyttes):  https://www.explendo.no/utleir...

Det er også mulig å betale ved henting, men vi foretrekker at kjøpet skjer på explendo.no da dette sparer oss for masse administrativt arbeid og gir en lettere utlevering.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline