Oppsummering sesongen 2017/18 - Utleira IL Ski

Postet av Utleira IL - Ski den 4. Apr 2018

Sesongen 2017/2018 går mot slutten Utleira IL ski har gjennomført en ny sesong, med mange fine aktiviteter og resultater. 

De yngste gruppene har fått inn nye aktive gutter og jenter i gruppene. Noen har deltatt på treninger i høst og vinter, andre har kommet med gjennom vinteren. Vi har hatt nye løpere som har gått sitt første renn / stafett, håper det har vært en positiv opplevelse og en motivasjon for å bli med videre. 


For løpere som er litt eldre (11-12 år) har det vært stor aktivitet på trening, ved stafetter og renn. På treninger er det stort fokus på skileik og mestring på ski, og alle i gruppen har hatt fin fremgang i løpet av høsten og vinteren. 

Ungdomsgruppen (13-16 år) har i tillegg til lek og moro hatt litt større fokus på intensitet og teknikk. De fleste av de som er med går skirenn, og vi har hatt mange fine resultater. Her kan vi nevne noen:


Even Dybwad (fremst i bildet) startet på ski som 13 åring, og i sin andre sesong på ski har han prestert kjempebra. Totalt en 7. plass i ST-Cup sammenlagt er fantastisk bra.

Martin Granheim (nr. 2 i bildet) har hatt fin fremgang gjennom sesongen, og fikk en fin 3. plass på KM og under Midt-Norsk Mesterskap i Valldal.


Hedda Tveit hadde en fin start på ST-Cup rennene før det ble en del sykdom, men endte til slutt opp som nummer 3 i sin klasse totalt. I tillegg ble hun tatt ut som reserve til Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen.


Anette Nilsen slet med sykdom i starten av sesongen, men fikk en fin avslutning noe som førte til seier i Skicross under HL og seier i Ungdomsbirken.


Sivert Granheim har hatt en fin sesong med 2 KM titler, samt 4. plass under HL i sprint og 13. plass i langdistanse. Han har også blitt uttatt på Sør-Trøndelags 1. lag under stafettene i HL og Kong Haralds Ungdomsstafett.


I Juniorgruppen (17-20 år) har vi hatt mange som har deltatt på Junior Norges Cup renn, både på Beitostølen, i Holmenkollen og på Jr. NM på Steinkjer. Mange gode prestasjoner i klasser med sterk konkurranse.

Alle juniorløpere i Utleira IL med unntak av Johannes går på skigymnas i Meråker. Det har derfor vært vanskelig å samle løperne i denne gruppen på fellestreninger, og derfor har de også vært lite å se på hverdagene. 

Skigruppa ønsker med dette å takke utøvere, trenere og foreldre for fin innsats gjennom denne sesongen, og håper vi treffer så mange som mulig på løp, friidrettsstevner osv, men St. Olavsloppet som et av høydepunktene for sommeren. 


Styret i Utleira IL Ski


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.