Før 1. serierunde

Postet av Futsal Elite den 3. Nov 2017

Det er klart for debuten i Eliteserien, og som mange nok har fått med seg starter vi med kamper mot Nord-Sprint og Vesterålen hjemme i Utleirahallen. 


Kamper

Lørdag 19.30: Utleira - Nord-Sprint

Søndag 12.00: Utleira - Vesterålen

Troppen

Av forfall til denne runden har vi Morten Ravlo, som ikke tar noen sjanser i rehabilitering etter leddbåndsskade, Magnus Moan, som er opptatt på annet hold og Espen Mathiassen, som sliter med et muskulært problem i magen. Det gir følgende 14 involverte til helga:

Tangvik, del Teso, G. Killingberg, L. Killingberg, Rønning, Valla Dønnem, Fossli, Wiseth, Johansson, Vie, Kvalvær, Le Bozec, Henriksen, Gustad.

Motstanderne

Nord-Sprint, med røtter fra Sortland i Vesterålen, er altså laget som rykket opp sammen med oss i fjor. I gruppespillet i playoff møttes vi i siste innledende kamp, en kamp Nord-Sprint vant 2-0. Takket være resultatet i den andre kampen i gruppa endte vi likevel på andreplass i gruppa, og mens vi gikk seirende ut av duellen mot Veitvet tok Nord-Sprint seg greit av Hajduk fra Bergen. Laget består stort sett av spillere som kommer fra Sortland, men de fleste holder til og spiller fotball på lag i Tromsø-området.

Vesterålen har også sitt opphav i Sortland i Vesterålen. Etter opprykk i 2014/2015-sesongen har laget kommet på 3. plass og 2. plass i de påfølgende sesongene, og har vel noe diskret kommunisert at de ønsker å fortsette utviklingen i tabellplassering i sesongen som kommer. Laget er stort sett basert i Tromsø, og har blant annet fotballspillere fra Tromsdalen, Finnsnes og Skarp. 

Se kampen

Det beste er selvfølgelig å ta turen til Utleirahallen for å se kampen. Vi stiller med fri inngang og kiosk, og håper så mange som mulig tar turen for å se oss.

For de som ikke har anledning til å ta turen til hallen finnes det muligheter for å se kampen på stream. Amedia har kjøpt rettighetene, som vil si at kampen sendes av alle de 66 avisene i Amedia-systemet (Avisene i Amedia). For å se kreves det et pluss-abonnement, så her er det bare å velge å vrake. De fleste avisene tilbyr introduksjonstilbud - blant annet kan man på Arbeidets Rett (www.retten.no) betale 5 kroner for de 5 første ukene.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline